≫ 

Savićević tokom intervjua pocepao bivšeg igrača Partizana sa fotografije: "Ovoga nećemo pokazivati"

I tokom igračke karijere je imao neobične situacije tokom intervjua pred kamerama, a tako je bilo i u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf

  • 72

Video: Savićević prelistava kultne fotografije karijere: Pocepao je igrača Partizana, pokazao svoj deo slike

Nema ljubitelja fudbala u Srbiji i regionu koji nije pogledao bar jednom čuveni intervju Dejana Savićevića iz Zagreba 1999. godine, kada je opsovao jednog hrvatskog navijača, koji mu je uvredljivo dobacio tokom razgovora pred kamerama.

Oduvek je Savićević bio bez dlake na jeziku i uvek je govorio ono što misli, zbog toga su ga navijači još više voleli. Zato se njegovi intervjui čitaju i gledaju iznova i iznova.

I njegov ekskluzivan intervju za Telegraf u kojem je pričao o nekim neispričanim detaljima iz karijere, sa posebnim osvrtom na period u Zvezdi i najvećem uspehu i osvajanju titule prvaka Evrope u Bariju, nije prošao bez detalja koji će se iznova i iznova gledati.

Naime, na kraju intervjua zamolili smo Dejana Savićevića da prelista neke od kultnih fotografija iz svoje karijere, sa posebnim osvrtom na period u Zvezdi. Kada smo izabrali fotografije, među kojima je bilo mnogo onih iz kultne sezone Barija, nismo ni slutili šta će se dogoditi kada smo stavili i fotografiju gde je u duelu sa jednim igračem Partizana.

U pitanju je njegov Podgoričanin, bivši saigrač u reprezentaciji, ali i nekadašnji selektor Crne Gore, Branko Brnović.

Kada je video sliku na kojoj su njih dvojica u duelu, Savićević je pocepao deo na kojem je Brnović, a zatim pokazao samo svoj deo slike uz komentar: "Ovoga nećemo". Pogledajte to sve u videu na početku teksta.

Pogledajte u galeriji i kultne fotke koje je Savićević prelistavao, poslednja je ona koju je pocepao u intervjuu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    31. maj 2021 | 11:58

    Izuzetno jadno, lose i nesportski. Nije isao ni na cerkinu svadbu, sta vise reci o njemu.

  • Petar Todorovic

    31. maj 2021 | 11:45

    Savicevic je vise rekao o sebi cepanjem fotografije! Los covek bio-los ostao! Ali dobro gde je bio i ne cudi!

  • somborac

    31. maj 2021 | 20:30

    Na nemackoj televiziji su redovno isli snimci gde je svim glasom apelovao na otcepljenje od Srbije. Bas su njega uzeli za primer kao poznat sportista iz Crne Gore. Da ste ga videli samo kako je urlao za otcepljenje... A vi mu toliko pridodajete paznje. Cudan smo mi narod. Volimo one koji nas pljuju. Za bolje i nismo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA