Milojević u AEK dovodi čoveka koji je prozivao Zvezdu i motivisao je da uđe u Ligu šampiona

Srpski stručnjak kupuje u Salcburgu

  • 1
Cican Stanković Foto: MN Press

Preuzeo je Vladan Milojević nedavno kormilo AEK-a u pokušaju da sruši vladavinu Olimpijakosa i ponovo vrati titulu među "žuto-crne", a uskoro bi mogao da dobije i prvo pojačanje!

Kako grčki mediji navode, Milojević se "nameračio" na golmana Salcburga Cicana Stankovića koom je ponuđen ugovor na četiri godine, a šampionu Austrije cifra od milion evra.

Stanković godinama brani za Salcburg, ima šest titula, pet kupova i grupne zafe LŠ i LE. Međutim, klub želi da promoviše mladog čuvara mreže Nika Mandlea i to je razlog njegovog odlaska.

Zanimljivo, Stanković je i te kako ostao u sećanju navijalima Crvene zvezde od one 2018. godine kada je baš Milojević sa crveno-belima preko Salcburga ušao u LŠ. Tada je momak rođen u BiH "pecnuo" Zvezdu pred revanš.

- Crvena zvezda je bila slaba u prvom meču, nije pokazala mnogo. Ali, dobro su se branili i onemogućili nas da ulazimo u šanse. Moramo da budemo strpljivi u drugom meču i da ostanemo koncentrisani do poslednjeg minuta - rekao je Stanković za austrijske medije, da bi mu Milan Borjan vratio istom merom posle revanša:

- Pre svega želim da se zahvalim njihovom golmanu Cicanu. U Beogradu je pričao kako smo dobro igrali, a kad se vratio u Austriju govorio je kako smo se branili. Hvala mu na tome, to nas je dodatno motivisalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    31. maj 2021 | 14:33

    Ispao mnogo bolji tim. Na 2:0 Moglo je jos dva a sto nije bilo, malo srece i podcenivanje. To je ona iskoristila srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA