≫ 

Fudbaler Zvezde uživa na Hvaru sa devojkom, dok se Srbi i Hrvati svađaju zašto letuje tamo

Eraković skoknuo do komšiluka na odmor

  • 35

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković slobodne dane pre okupljanja za početak nove sezone koristi na odmoru u Hrvatskoj, čime je izazvao bespotrebnu svađu na svom Instagram profilu!

Eraković je podelio fotografije sa letovanja na Hvaru, te je na taj način privukao određene ljude koji su se svađali da li treba da odmara u Hrvatskoj ili ne.

- Šta ćeš kod njih, Srbine? Toliko lepih zemalja, a ti si otišao tamo. Čuvaj se grobova dece iz Jadovna i Jasenovca. Uživaj - bio je komentar koji je otvorio svađu:

- Zna čovek gde je lepo, a ti napokon nauči latinicu - bio je odgovor Hrvata Srbinu koji mu takođe nije ostao dužan: - A ti Dominiče ili kako već, vidim znaš ćirilicu.

Tu nije bio kraj, jer su u međuvremenu pala i teža vređanja na nacionalnoj osnovi. Međutim, Eraković ne haje na prepirke i svađe i uživa sa devojkom Lanom na odmoru.

>>> Počinju poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo, a u sklopu njih Makedonija danas (18.00) igra protiv Slovenije, koja će propustiti EURO. Kvota na Makedonce je 2,55, na iks 3,10, a na Slovence 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Slovenija.

U nastavku možete pogledati i njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megalodon

    1. jun 2021 | 08:56

    Kako nijednog hrvata ne možemo videti na kopaoniku, zlatiboru, bilo gde u Srbiji? Zato što poštuju sebe i svoje, a ne kao mi ,bili i ostali moroni

  • Xuc

    1. jun 2021 | 09:35

    Terzicu teraj ovog malog za 0 i 1%od sledece prodaje ocajan je,nek igra za Split

  • Dana

    1. jun 2021 | 09:24

    Ovi ljudi su smesni oni se zapalise od komentara,a njega coveka zabole patka, uziva, vodi svoju brigu i ima i pravo!Zivite i pustite druge da zive!!!!Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA