≫ 

Pojavio se problem, hoće li meč između Srbije i Jamajke biti odložen?

Japanci neće igrati protiv ove karipske selekcije na Kirin kupu

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi na mini pripremama za put u Japan, gde ih u junu očekuju dve utakmice na Kirin kupu!

Planirano je da Orlovi najpre 7. juna igraju sa Jamajkom, a četiri dana kasnije protiv Japana, ali kako sada stvari stoje pitanje je hoće li meč protiv karipske selekcije biti odigran.

Mediji u Japanu navode da je njihova selekcija već otkazala duel protiv Jamajke planiran za 3. jun, jer polovina igrača te zemlje nije mogla da doputuje u Aziju.

Čak 10 igrača je sprečeno da se ukrca na let za Japan zbog problema sa testovima na koronu koju su imali pre leta, što znači da neće uspeti da stignu na vreme. Naime, vlada Japana je dozvolila da sportisti ne moraju u dvonedeljni karantin po dolasku na njihovo tlo, ali najpre moraju da se testiraju na aerodromu pre polaska i svaki put naredna tri dana kada slete.

Japanci su najavili da će umesto protiv Jamajke igrati sa svojom olimpijskom selekcijom, dok se i dalje ne zna hoće li i meč Srbija - Jamajka biti odložen.  Doduše, igrači Jamajke će imati dosta vremena da stignu na duel sa Orlovima.

>>> Počinju poslednje pripreme za Evropsko prvenstvo, a u sklopu njih Makedonija danas (18.00) igra protiv Slovenije, koja će propustiti EURO. Kvota na Makedonce je 2,55, na iks 3,10, a na Slovence 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Slovenija.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA