≫ 

Razgovarao sa Terzićem, pa otišao u Italiju: Arnautovićev brat "prodaje" Marka u Seriju A

Bolonja najbliža potpisu iskusnog napadača

  • 0
Sara Arnautović

Printskrin: Instagram/saraharnautovic

Jeste Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, vodio određene razgovore oko mogućeg angažovanja Marka Arnautovića, ali taj posao je trenutno nemoguća misija za crveno-bele.

Razlozi su najviše finansijski, kao i ideja austrijskog napadača da još par godina igra fudbal na top nivou, a potom ispuni san i dođe na Marakanu.

- Jesam razgovarao sa njegovim agentom, koji mu je rođeni brat i Arnautović jeste naša želja, ali u ovom momentu to nije realno. On ima bogat ugovor, možda za godinu ili dve kao izvanredan igrač, koji jeste naša velika želja - rekao je Terzić nedavno.

A taj fudbal na top nivou mogla bi da bude Italija i Seriji A, pošto je njegov brat Danijel, istovremeno i agent, viđen u Bolonji koja je Marka želela da angažuje i poslednja dva prelazna roka.

Arnautović je velika želja Siniše Mihajlovića koji je tokom prethodne sezone kuburio sa napadačima i njihovim učinkom, te se očekuje da pregovori budu intezivniji i da se završe do početka EP.

Arnautović i dalje ima ugovor u Kini (nastupa za Šangaj SIPG), s tim da je uvođenje "seleri kepa" umnogome uticalo da mnoga zvučna fudbalska imena krenu nazad u Evropu.

Ukoliko Arnautović dođe u Bolonju, Serija A će biti bogatija za još jednu atraktivnu suprugu fudbalera čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA