Nastasić zaustavlja sunovrat: Defanzivac pregovara sa Valensijom, napušta Šalke pre kraja ugovora

Želi srpski fudbaler nešto da preokrene u svojoj karijeri

  • 0
Matija Nastasić Foto: AP/Tanjug

Kako stvari stoje, Matija Nastasić neće se zadržati u Šalkeu do kraja ugovora. Kako javljaju španski mediji, srpski fudbaler mogao bi da napusti posrnulog nemačkog giganta i da se zaputi put Pirinejskog poluostrva, gde će pojačati redove Valensije.

Ono na šta će Matija morati da se navikne jeste smanjenje plate, s obzirom na to da je Šalke već ispao u Cvajtu. Deluje da je ipak Valensija prava sredina za njega i da će tu pokušati ponovo da stane na noge i izbori se za nešto bolje uslove u budućnosti.

Ni Slepi miševi ne bi da potroše preveliku sumu novca na pojačanja, pa se srpski fudbaler pokazao kao idealno rešenje u tom smislu. Čelnici kluba su tim povodom već kontaktirali njegovog agenta, Faljija Ramadanija.

Nije se Matija ove sezone proslavio u dresu Šalkea, samo 15 utakmica odigrao je u dresu Rudara i vrednost mu je pala na 7.000.000 evra prema Transfermarktu. Poređenja radi, u piku karijere srpski defanzivac vredeo je tri puta više.

Video: Savićević o 6. Zvezdinoj zvezdi: To su pored mene zasluživali i Pančev i Prosinečki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA