≫ 

Sprema se transfer zemljotres: Embape napušta PSŽ-a, menja ga Ronaldo, a u Juve stižu Pogba i Ikardi

Ugledni španski list AS navodi ovakvu mogućnost kao realnost ovog leta

  • 4
Kilijan Embape, Kristijano Ronaldo, Francuska, Portugalija Foto: Profimedia/AFP

Ozbiljne trenerske vrteške videli smo ovog leta na fudbalskom tržištu, pa je tako viđeno nekoliko velikih "transfera" i prelazaka ozbiljnih imena iz jednog kluba u drugi, ali na tome se sigurno neće zaustaviti, jer su na pomolu nove "bombe".

Promene trenera u najvećim svetskim klubovima, uticaće i na velike transfere ovog leta, a španski list AS donosi informaciju da se priprema pravi fudbalski zemljotres u koji će biti uključena tri velikana, Real Madrid, Pari Sen Žermen i Juventus.

Naime, Kilijan Embape je velika želja Real Madrida. Zbog njegovog transfera je uprava kluba žrtvovala prelazne rokove u prošloj sezoni, a pošto jednom od najboljih napadača seta ugovor sa Parižanima ističe narednog leta, jasno je da nemaju mnogo prostora za manevar.

Svaku ponudu kluba za produženje ugovora Embape je odbio, pa je surova realnost PSŽ-a da se pomiri sa njegovim odlaskom u Real Madrid.

Uteha im je da su uspeli da obavežu Nejmara na novu dugoročnu saradnju, a sada planiraju i da ga "upare" sa Kristijanom Ronaldom. Leonardo ni u prošlosti nije krio simpatije prema Ronaldu i priznao je da je PSŽ jedan od klubova koji može da ga dovede.

As navodi da PSŽ može da dovede Ronalda za 25 miliona evra i da Juve neće praviti problem da ga pusti.

Takođe, navodi se i da Juve ima veliku želju da ovog leta vrati Pola Pogbu, koji je u Torinu pružao najbolje partije svoje karijere, zbog čega je i svojevremeno bio najplaćeniji fudbaler sveta. Međutim, u Junajtedu Pogba nije pokazao ni delić onoga što je pokazivao u Juventusu i to baš dok ga je vodio sadašnji trener Juventusa, Masimilijano Alegri.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA