≫ 

Da li je dolazak Anćelotija zatvorio Joviću vrata Reala: Pravi se prostor u budžetu, ispaštaće Srbin

Ovo bi moglo da bude kraj kooperacije Luke i Reala

  • 14
Luka Jović Foto: Profimedia

Kako prenose španski mediji, novi trener Real Madrida Karlo Anćeloti već na umu ima neka pojačanja koja bi voleo da vidi u glavnom gradu Španije, a da bi se to desilo, "kraljevski" klub će morati da prodaje. Luka Jović bi tu mogao da bude žrtvovan.

Srpski reprezentativac je na pozajmici u Ajnhtrahtu, a sve su prilike da se sa nje neće vratiti u Real, već da će ga sudbina odvesti na drugu adresu.

Madriđani će morati da naprave prostor u budžetu kako bi se uslišile želje Anćelotija, pa "El Čiringito TV" prenosi da će prvi na listi za odlazak biti igrači koji su na pozajmicama širom Evrope.

Geret Bejl, Brahim Diaz, Dani Sebaljos, Hesus Valjeho, Take Kubo i naš Jović su igrači koji verovatno neće dočekati drugi mandat u Realu.

Video: Najviše sam mrzeo ono prokleto biciklo: Savićević o tome koliko nije voleo teretanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    3. jun 2021 | 07:46

    Pa dobro nije smak sveta.Samo je dva puta pogrešio za svojih dvadesetak godina:pod jedan sto je izabrao Real,pod dva sto je izabrao starletu!

  • Putin R.S

    3. jun 2021 | 06:34

    Pravi se prostor budzetu, a nameravaju da kupe Mbapea i jos nekoliko njih. Jovica je glupo kostala njegova tvrdoglavost i bahatost cim je stigao u Real. To sto je igrao igrao, sada mu sledi selidba ili u publiku, ili u neki slabiji klub.

  • DDF

    3. jun 2021 | 10:09

    Sa njegovim primanjima,tesko da moze u malo ozbiljan klub...sledi pozajmica u osrednji spanski klub ili tribina realovog stadiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA