≫ 

Real želi još jednog Hrvata: Dinamo čeka nove milione za svog bisera!

Ivan Šaranić novi je "projekat" Modrih od kojeg mogu da zarade milione

  • 3
Ivan Šaranić Printskrin: Youtube/Scotland National Team

Real Madrid već godinama ubire plodove sjajne igre Dinamovog deteta Luke Modrića, a kapiten hrvatske reprezentacije mogao bi da dobije pojačanje u vidu sunarodnika i takođe jednog deteta "Modrih".

Naime, kako prenose Sportske novosti, biser Dinama Ivan Šaranić (18), koji je i prvi strelac juniorske ekipe, na meti je Real Madrida, koji je spreman da plati 10 miliona evra za njega.

On je ove sezone nastupio i za prvi tim Dinama, upisao je četiri nastupa i zabeležio jednu asistenciju, i ušao je među 20 najmlađih fudbalera ikada u redovima šampiona Hrvatske.

Šaranić igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali pokriva i krilne pozicije, a prošao je i sve kategorije mlađih selekcija hrvatske reprezentacije gde je na 31 nastupu postigao 8 golova.

Interesantno je da je Šaranića već godinu dana pratila Barselona, ali je sada u igru ušao i njihov najveći rival.

Podsetimo, Dinamo je prošle sezone prodao Joška GGvardiola za 18.80 miliona evra Red Bul Lajpcigu, prethodno je zaradio i ogroman novac od transfera Danija Olma takođe u ovom klubu, gde uz klauzule transfer dostiže i 30 miliona evra.

Šaranić je samo dokaz kvalitetnog rada u mlađim kategorijama na Maksimiru.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

Kvalifikacije za Mundijal u Južnoj Americi biće veoma uzbudljive do kraja, a večeras (02.00) igra se jedan od derbija - Argentina čeka Čile koji je veliki dužnik Gaučosa pošto ih je često pobeđivao u važnim utakmicama poslednjih godina. Sada je kvota na keca 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Čile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rezim

    3. jun 2021 | 10:33

    Mene bas cudi da se niko ne otima za zvezdine svjetske rekordere..dat najvise golova u prevenstvu na svijetu , ne izgubit nijednu utamicu u eri sns -a 8 godina, imati SVE najbolje i ne moc prodat nijednog igraca dalje od kine je bas cudo,naravno da niko nece laznjake iz laznog prvaka , laznih rekorda laznih zvezda , laznog trenera i laznog kluba..zato bravo dinamo..tako se to radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA