≫ 

Šta se dešava s Milunovićem? Zvezda mu dala ultimatum, već ima spremnu i zamenu

Nemanja Milunović još uvek nesiguran oko svoje budućnosti

  • 12
Srđan Babić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je svom štoperu Nemanji Milunoviću dala rok do 10. juna da se odluči da li će potpisati novi ugovor ili će otići bez obeštećenja, prenosi Sportski žurnal.

Nemanji Milunoviću ugovor ističe krajem juna, a kako dogovora nema, navijači crveno-belih strahuju da je sve izvesnije da on neće potpisati nov ugovor.

Prema pisanju Žurnala Milunović ima znatno jače finansijske ponude iz Rusije, a takođe i Crvena zvezda ima određena dugovanja prema jednom od najbolje ocenjenih štopera Lige Evrope i stubu svoje odbrane.

Na Marakani nisu u potrazi za novim štoperom koji će zameniti Milunovića, uprava crveno-belih veruje u Srđana Babića koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Famalikau.

Portugalski klub želi da zadrži Babića, ali neće da isplati cifru od 1.100.000 evra koja stoji u ugovoru o pozajmici.

Pored njega, Crvena zvezda na štoperskim pozicijama ima još Radovana Pankova, Miloša Degeneka, kao i bonus igrača Strahinju Erakovića, a pre nekoliko dana je na Marakanu stiglo i kapitalno pojačanje iz Leverkuzena u vidu Aleksandra Dragovića.

S obzirom na to da je Zvezda u Evropi igrala u formaciji 3-4-2-1, potencijalni dolazak Aleksandra Kolarova bi mogao da pokrije još jednu štopersku poziciju, međutim, bez sumnje je da bi svi u klubu voleli da povremeni reprezentativac Nemanja Milunoviću ostane još godinu dana na Marakani.

Video: Spektakularna bakljada u Bariču, nadmašili i Grobare i Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    3. jun 2021 | 11:09

    Kakav eraković i ovaj babić tanak, milunović za njih klasa...

  • Red*

    3. jun 2021 | 10:50

    Samo neka ide spor kao puž, nije ni za rekreaciju u balonu

  • Zoki ZH

    3. jun 2021 | 16:02

    Koje gledao finale kupa, mogao je da vidi da je dečko klasa. Deli duge lopte i levom i desnom nogom, svaki pas mu je bio precizan. U odbrani zna gde treba da se postavi, po meni on je vrhunski štoper i sa Dragovićem u tamdemu biće kao Vidić i Ferdinand u MU! Zadrzati ga treba🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA