≫ 

Bivši igrač Zvezde ne planira kod Miloja posle sezone snova: Navijači ga grle na ulici zbog titule

Nakon Zvezde, OFK Beograda i Vojvodine, Planić svoju sreću pronašao u Izraelu

  • 0
Bogdan Planić Foto: Privatna arhiva

Fudbaleri Makabija iz Haife osvojili su titulu u Izraelu, a kao jedan od najboljih igrača u ovom klubu izdvaja se i srpski fudbaler Bogdan Planić.

Bez obzira na to što se dešava oko njih, karantin, korona, oružani sukobi u ovoj zemlji... Bogdan Planić za sebe može reći da ima sezonu iz snova, njegov tim je osvojio prvu titulu nakon 10 godina, a Planić kaže da proživljava sjajne trenutke u dresu ovog kluba.

Korona je prošlost za Izrael, pogotovo sada kad je 90 odsto stanovništva primilo vakcinu. Haifa je na severu zemlje i rat smo videli samo na TV-u. Zato nam je fudbal u prvom planu, odnosno osmeh, sreća, ljubav i slavlje - istakao je defanzivac Makabija, a onda je pokušao slikovito da objasni šta navijačima u Izraelu znači ovaj uspeh.

- Četvrti dan traje slavlje u gradu i svako veče je po 30.000 ljudi na ulicama. Policija je pre dva dana zabranila feštu u centru grada ali oni su se ipak okupili. Sreći nema kraja, a ja proživljavam najlepše trenutke karijere, to je sigurno. Osećamo se posebo zaista, svaki od igrača, čim kročimo van kuće, u bilo kom javnom prostoru. Na ulicu se maltene ne sme od navijača, slikanja, poljubaca, autograma. Nestvarna sreća za čitav grad i zaista sam počastvovan što sam deo ovog istorijskog trenutka za Haifu - rekao je Bogdan Planić.

Fudbaleri Makabija su titulu osvojili pobedom u poslednjem kolu protiv Ber Ševe, što je malo i zasmetalo Planiću.

- Voleo bih da smo je overili mnogo ranije, deset kola ranije ako može. Nakon teške godine, jedva smo dočekali da dođemo do kraja i došli smo, pred 30.000 naših navijača, nije moglo bolje.

Srpski defanzivac je ušao i u najuži krug za individualna priznanja, naime on je jedan od kandidata za najboljeg defanzivca godine, kao i za najboljeg stranca u Izraelskom fudbalu.

- Ne volim da pričam o tome, srećan sam što smo uspeli da uzmemo titulu i to je najbitnije - skromno je odgovorio Bogdan Planić.

Sve više se spekuliše o mogućem transferu Bogdana Planića u Grčku, pa čak i Srbiju, naime AEK je zainteresovana da dovede ovog defanzivca u svoje redove.

- Čuo sam da ima nekog interesovanja, ali nisam upućen u to. Igrač sam Makabija i mislim da se to neće menjati ovog leta, lepo mi je i nemam potrebu nigde da idem - zaključio je Bogdan Planić.

Video: Bazen na terasi i teretana s pogledom na Meacu: Zavirite u luksuznu gajbu Dejana Stankovića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA