≫ 

Tuga na Emirejtsu: Preminuo bivši golman Arsenala

Alan Miler preminuo je 52. godini života

  • 0
Fudbal FK Arsenal - FK Fulham, Fulam Foto: Tanjug/AP

Bivši golman Arsenala, Mildsbroa i Vest Bromviča Alan Miler tragično je preminuo u 51. godini.

Miler je karijeru započeo u Arsenalu, gde je prošao mlađe kategorije, a za prvi tim odigrao je devet utakmica i uglavnom je bio rezervista.

Takođe je zabeležio i četiri meča za mladu reprezentaciju Engleske.

Tokom karijere igrao je za Plimut, Blekburn, Blekburn, Vest Bromvič, Mildsbro, Koventri, Bristol Siti, Grimzbi i Sent Džonston.

Od milera su se oprostili i njegovi bivši klubovi.

- S velikom tugom smo primili vest da je preminuo naš bivši igrač, Alan Miler (51). Naše misli su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovim teškim momentima. Počivaj u miru, Alan - napisao je Arsenal.

- Tužni smo zbog saznanja da je bivši golman Alan Miler preminuo. U ovom užasnom trenutku mislima smo uz njegovu porodicu - stoji u objavi Vest Bromviča.

I Brazil i Ekvador su odlično počeli kvalifikacije za SP u Kataru, a večeras (02.30) će se sastati u Brazilu, pa bi domaća selekcija mogla potpuno da se odvoji od rivala. Kvota na keca je 1,28, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Ekvador.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA