Ne verujem u Gvardioline suze, nikada nije hteo mog sina u timu: Aguerov otac surovo "nagazio" Pepa

Rešio je Leonel el Kastiljo da pusti svojoj duši na volju pošto je Aguero završio u Barseloni

  • 1
Serhio Aguero Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester sitija su pre sedam dana poraženi od Čelsija u finalu Lige šampiona, što je bio poslednji meč Serhija Aguera u dresu Građana. On je ekspresno po okončanju sezone otišao put Barselone gde je potpisao novi ugovor sa Kataloncima, gde će praviti društvo Lionelu Mesiju.

Otac argentinskog fudbalera, Leonel el Kastiljo kao da je jedva dočekao svojih pet minuta po odlasku svog sina u Barselonu kako bi "opleo" po njegovom doskorašnjem treneru - Pepu Gvardioli. Nimalo se ovom gospodinu nije sviđao rad stratega Mančester sitija za kojeg kaže da nikada nije želeo da vidi Kuna u ekipi.

- Ne verujem u Gvardioline suze. Što se mene lično tiče, on ga nikada nije ni želeo u timu. Uvek želi da bude u centru pažnje, ne dozvoljava svojim igračima da se istaknu. Ne verujem u njega, hteo je Ligu šampiona, ali u stvari on samo hoće da bude glavna priča.

Dodaje da je naročito problematično to što Pep stalno menja formaciju i fudbalere, što u krajnjem slučaju utiče na igre tima, jer je potrebno daleko više vremena za uigravanje.

- On je svakako veliki trener, ali iz dana u dan menja igrače, menja situaciju i nikada niste sigurni da li ćete da budete starter ili ne.

Misli Kastiljo da će u Barseloni biti mnogo lagodnije za Aguera. Navodi da se tamo već nalazi Lionel Mesi sa kojim je Kun veliki prijatelj još od detinjstva.

- Prijatelj je sa Mesijem još od 15. godine. Uvek su pričali, a izgleda da će on ostati u Barseloni i igraće zajedno.

Video: Savićević prelistava kultne fotografije karijere:Pocepao je igrača Partizana, pokazao svoju sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA