≫ 

Orlovi bezbedno sleteli u Japan, sledi priprema za prijateljske utakmice sa Jamajkom i domaćinom

Put je protekao bez ikakvih problema

  • 2
Fudbaleri Srbije Foto: Twitter / FSS / Printscreen

Fudbaleri Srbije sleteli su u Japan, gde će u narednim danima odigrati dve prijateljske utakmice sa reprezentacijama Jamajke i domaćina u okviru Kirin kupa.

Put od Srbije do Japana protekao je po standardnoj proceduri, a na aerodromu u Osaki takođe nije bilo većih zadržavanja i svim našim fudbalerima omogućen je ulazak u Zemlju izlazećeg sunca.

Obe utakmice koje će Srbija odigrati na Kirin kupu su planirane za stadion Visel Kobea. A podsetimo, selektor Dragan Stojković-Piksi ostavio je veliki trag na klupi velikog rivala ovog tima - Nagoje Grampus, sa kojom je imao saradnju dugu čak pet godina između 2008. i 2013. godine kada je postao prava legenda u japanskom fudbalu.

On je imao manjih poteškoća pri sastavljanju tima, pošto su pojedini igrači otkazali zbog povreda. Naknadno su pozivani Nemanja Jović, Milan Makarić, Željko Gavrić i Miloš Vulić, koji će biti u konkurenciji za utakmice sa Japanom i Jamajkom.

Utakmica protiv Japana planirana je za petak, 11. jun od 19.25 časova po lokalnom vremenu, što znači da će po našem vremenu početi od 12.25 časova, dok će meč sa Jamajkom biti odigran četiri dana ranije od 10.00 časova.

Video: Piksi poveo Orlove u Japan: Joveljić i Sava Aranđel presrećni što uče od legende fudbala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA