Nejmar izveo očajan penal u 90. minutu, sudija ga potom "častio" još jednim u bledoj pobedi Brazila

Brazilci dobili Ekvador kod kuće rezultatom 2:0

  • 0
Nejmar Printskrin: Youtube/Brazil vs Ecuador WC 2021

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je selekciju Ekvadora rezultatom 2:0 i tako zuadržala stoprocentan učinak u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo!

Selekcija "Selekaa" do trijumfa je došla u drugom poluvremenu, zahvaljujući golovima Rišarlisona u 65. minutu i Nejmara iz penala u nadoknadi vremena.

As Evertona je iskoristio jedno bespotrebno petljanje Ekvadoraca na 30 metara od gola, i to nakon što je Nejmar oteo loptu gostima i spojio ga sa golom. Doduše, i čuvar mreže Domingez mogao je bolje da reaguje.

Nejmar je bio u centru pažnje i u finišu meča kada ga je sudija "častio" penalom nakon što je prvi put promašio. Igrao se 87. minut kada je domaćin, zahvaljujući VAR tehnologiji, dobio priliku da sa bele tačke reši utakmicu.

Napadač Pari Sen Žermena je očajno šutirao u Domingeza kom je praktično dodao loptu, da bi sudija odlučio da penal ponovi i da još jednu šansu Nejmaru koju ovaj sada nije propustio. Zvanično, golman Ekvadora je ranije napustio gol-liniju.

Brazil sada ima 15 bodova, Argentina je druga sa 11, Ekvador treći sa devet, zatim slede Paragvaj, Urugvaj i Kolumbija sa po sedam. Podsetimo, na Mundijal idu četiri najbolje reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA