Jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi ovog leta ide u PSŽ

Vajnaldum blizu toga da ispali Barselonu

  • 0
Đorđino Vajnaldum

Foto: AP/Tanjug

Vezista Liverpula Džordžinjo Vajnaldum je "jedna od najtraženijih roba na letošnjoj fudbalskoj pijaci", pre svega zbog činjenice da mu ugovor sa Redsima ističe na kraju meseca!

Otu da i ne čudi što je veliki broj klubova stao u red da Besplatno dovedu Holanđanina koji je, doduše, bio već viđen u Barseloni. Međutim, poslednje informacije kažu da je Pari Sen Žermen spreman da ga preotme tako što su duplirali ponudu koju je Vajnaldum dobio od Barselone.

Fabricio Romano, italijanski specijalista za transfere, javio je da je Vajnaldum sprema da prihvati ponudu Svetaca i da će Barsa izvisiti ukoliko u narednih nekoliko sati ne poboljša ponudu.

 

Predsednik Barselone Đoan Laporta je dva puta razgovara sa njegovim agentom, spremio je ugovor na tri godine, trebalo je i da se obave medicisnki pregledi, ali sada je posao na "dugom štapu."

Pored Barselone i Pari Sen Žermena, za usluge Vajnalduma (30) najviše se interesovao Bajern koji je, kako sada stvari stoje, definitivno ispao iz trke.

>>> Danska se sprema za Evropsko prvenstvo, a danas (18.00) će joj gostovati selekcija Bosne i Hercegovine u poslednjem testu pred EURO. Kvota na keca je 1,35, dok je dvojka čak 10,5! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Danska - Bosna i Hercegovina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA