Miha pravi planove za narednu sezonu u Bolonji: Na meti za transfer dva igrača srpskog porekla

Problem su jedino finansije

  • 1
Siniša Mihajlović Foto: MN Пress

Želeli su Sinišu Mihajlovića da "presele" iz Bolonje. Pominjali su se velikani poput Juventusa, neki su govorili da je sve već sređeno, ali čuvenog srpskog stručnjaka ćemo i naredne godine najverovatnije gledati na istom mestu. Zbog toga je polako počeo da pravi planove za predstojeću takmičarsku godinu.

Njegova ambicija je da barem pokuša da se domogne mesta u evropskim nadmetanjima, a ne samo da čami u borbi za opstanak. Sa aktuelnim klubom razgovori su protekli u najboljem mogućem tonu i očigledno je Mihajlović bio više nego zadovoljan ponuđenim uslovima.

Jedna od želja srpskog trenera bila je da zadrži okosnicu tima, ali i da istovremeno osveži igrački kadar angažmanom novih fudbalera u sve tri linije. Prema saznanjima Gazete, primarne želje za Sinišu Mihajlovića bila su dva igrača srpskog porekla - Marko Arnautović i Lijanko Vojnović.

Oni treba na toj poziciji da naslede Palasija i Danila. Prvopomenuti je sa svojih 39 godina odigrao čak 36 prvenstvenih utakmica i postigao je ukupno pet golova uz šest podeljenih asistencija. Jasno je da je "primat" iza njega i da Bolonja neće moći da napravi neki veći iskorak sa njim. Ono što je problematično jesu finansije Arnautovića koji bi ga zamenio, jer teško je da bi italijanski tim mogao da parira drugom rivalu u trci za potpis - Spartaku iz Moskve.

Kada je reč o Lijanku Vojnoviću, problem su takođe finansije, mada to nije toliko nepremostiva prepreka. Doduše, Bolonja bi morala da izdvoji sigurno preko 7.000.000 evra za novog defanzivca srpskog porekla, što nije mala svota novca.

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    6. jun 2021 | 18:22

    Trener za ekipe sredine i donjeg dela tabele...na kraju sledeceg prvenstva Bolonja,opet izmedju 10-12 mesta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA