Pavlović otkrio da je "s jednim okom" dao prvenac za Srbiju: Na moru sam pokupio neku infekciju...

Štoper Srbije imao problema pred duel sa Jamajkom

  • 1
Strahinja Pavlović Foto: Telegraf.tv - Printscreen

Pamtiće Strahinja Pavlović dugo meč protiv Jamajke, na kom je u ponedeljak ujutru postigao svoj prvenac u dresu reprezentacije Srbije!

Ušao je defanzivac Monaka sa klupe na početku drugog poluvremena, a u 61. minutu je slabijom desnom nogom "probušio mrežu" rivala za konačnih 1:1.

- Dao sam dva gola na treningu i to je bila lepa uvertira za utakmicu. Baš sam rekao Đoletu, daću ga sigurno protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo levom, ali slabo… lopta mi se uz dosta sreće, video sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio - rekao je Pavlović koji je otkrio i svoje probleme sa okom:

- Bio sam na moru šest-sedam dana pre okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se posle Japana odmah vraćam u Monako… Izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodila na isto mesto i oko još više otekne. Eto, peh. Ali se nadam da će proći do utakmice sa Japanom.

Vredi pomenuti i to da Orlovi sledeći meč na Kirin kupu, sa selekcijom Japana, igra u petak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA