≫ 

Kakva čast za Marka Nikolića, dobio je mural u Moskvi pored klupske legende

Navijači znaju da cene ono što radi srpski stručnjak za Lokose

  • 2
Mural u Moskvi. Marko Nikolić i Juri Sjomin, Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik, Twitter/CetvrtiOktobar

Ima li veće časti za trenera ili igrača, kada vam priznanje za radi i rezultate daju navijači. Kada se to desi, znajte d radite prave stvari i da to niko ne može da vam oduzme.

Fanovi moskovske Lokomotive su prepoznali posvećenost, rad, želju, znanje i kvalitet kod srpskog trenera Marka Nikolića, toliko veliko poštovanje su izgradili prema njemu, da su mu već posvetili mural u jednom moskovskom kutku.

Na ovom malom remek delu u spreju, uz Nikolića i klupski grb, dominira legenda kluba i Nikolićev prethodnik na klupi Moskovljana, Juri Sjomin.

Podsetimo, Nikolić je zamenio Sjomina negde pred samu završnicu sezone 2019/2020, uspeo da izbori Ligu šampiona, da bi u prethodnoj takmičarskoj kampanji bio još uspešniji - osvojio je Kup trofej na veliku radost navijača.

Novi plasman u elitno takmičenje Lokomotivi je izmakao u poslednjem kolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    8. jun 2021 | 01:57

    Cudna mi cuda !!!! Pa i Dulo ima u kluzu !!!!!! pise sprejom na zidu ..DULO legendo !!!! pa se ne pise o tome !!!! KOME SMETA JAK PARTIZAN !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA