≫ 

Procurila strogo čuvana tajna: Nikola Maksimović potpisao za rimskog velikana!

Italijanski klub brzo povukao tekst u kojem je objavio prelazak štopera Napolija na Olimpiko

  • 0
nikola maksimović Foto: Tanjug/Ap

Italijanski Lacio nagovestio je dolazak novog trenera Mauricija Sarija, i to u paketu sa srpskim reprezentativcem Nikolom Maksimovićem.

Pregovori sa iskusnim Sarijem nisu tajna i njegova promocija se očekivala u ponedeljak, međutim iz Rima stiže informacija da će mu se u nebeskoplavom taboru pridružiti i nekadašnji puleni iz Napolija, Nikola Maksimović i Elseid Hisaj, koji su slobodni igrači.

Ove vesti nagoveštava i tekst koji je objavljen na zvaničnom sajtu Lacija, a u kojem se indirektno najavljuje dolazak pomenutog trija na Olimpiko.

- Svaki komandant ima svoje verne vojnike - počinje tekst.

- Nikola Maksimović i Elseid Hisaj su dugo bili deo Sarijevih oružanih snaga, trenera koji je sada blizu klupe Lacija. Obojica znaju šta se od njih traži, za tri godine pod Sarijem podno Vezuva Napolijeva odbrana je bila impresivna.

- Kombinacija jake defanzive i napadačkog pristupa bile su pobednička strategija "Sarizma" koji je stigao do top nivoa. 

- Ne možemo, a da ne spomenemo ni harizmatične lidere, poput Raula Albiola i Kalidua Kulibalija, ali doprinos radnika kao što su Maksimović i Hisaj je bila presudna.

- Trčiš, znojiš se i usvajaš nove ideje. Ideje i strategiju koja će jak tim učiniti još moćnijim, jer uvek postoji novo, neistraženo, ono preko granice mogućnosti - kaže se u tekstu koji je objavljen, pa obirsan na sajtu Lacijala.

U svakom slučaju, izgleda da je posao dogovoren i da je promocija Nikole Maksimovića u nebeskoplavom dresu pitanje časa. On je krajem maja na stolu imao i ponudu turskog Fenerbahčea, ali je očigledno presudila privrežnost Sariju.

Video: Maksimović se prekrstio pred Severom, a onda ga je Delija brutalno isprozivao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA