≫ 

Jokan dobio posao u Engleskoj, pa okupio staro društvo za partiju fudbala: Tu su neke velike legende

Između ostalog su se na druženju našli Bata Mirković, Goran Bogdanović, Nenad Đorđević...

  • 3
Slaviša Jokanović FK Fulam

Foto: Tanjug/AP

Posle nekoliko godina pauze, Slaviša Jokanović ponovo će voditi jednu ekipu iz kolevke fudbala. Priznati srpski stručnjak dugo se dovodio u vezu sa klubovima iz engleske Premijer lige, ali je na kraju preuzeo Šefild junajted koji će se od naredne jeseni takmičiti u Čempionšipu.

Pokušaće Jokan da napravi veliku rekonstrukciju u svom novom klubu i da ga po mogućstvu ekspresno vrati u Premijer ligu. Nadaće se da će ga Oštrice zadržati u timu ako to učini, pošto nije baš prošao najslavnije kada je to prethodno učinio sa Votfordom i Fulamom.

A vreme do početka nove sezone, Slaviša Jokanović odlučio je da provede u našoj zemlji, gde je tokom današnjeg dana iskupio neke stare prijatelje. Šta drugo, rešili su da odigraju jednu partiju fudbala, a da sve bude posebno – na slici koju je objavio na svom Tviter profilu mogu se videti neka poznata lica na tom “terminu“.

 

Između ostalog, sa Slavišom Jokanovićem fudbal su ponovo zaigrali Bata Mirković, Goran Bogdanović, Nenad Đorđević... A interesantan je dres koji je naš dobro poznati trener obukao za ovu priliku. Naime, on je rešio da se dohvati majice reprezentacije Brazila. Nije nam poznato koji je rezultat bio na kraju ovog prijateljskog susreta, ali po osmesima na licima može se zaključiti da su se svi dobro proveli.

Video: Samba s Kopakabane na beogradskoj Marakani: Pedro kao pravi Brazilac dao drugi gol Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. jun 2021 | 00:21

    Najtezi sampionat u evropi ČEMIONŠIP,liga gde imamo dva trenera Jokanovica i Paunovica...postovani i cenjeni na ostrvo,"nepodobni"u srpskom fudbalu

  • VALJAK

    9. jun 2021 | 11:59

    JOKAN PRAVI GODPODIN ! JOKANE SAMO NAPRED.

  • VERO

    9. jun 2021 | 18:33

    Poske ANTICA ,JOKAN pravi GOSPODIN TRENER

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA