Vule Jovanović obukao sina za krštenje u narodnu nošnju uz šajkaču, pevala mu Danica Crnogorčević

Veoma originalan način za proslavu je pronašao nekadašnji igrač Crvene zvezde

  • 5

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Vukašin Jovanović pronašao je veoma originalan način da proslavi krštenje svog sina. Mali Vuksan koji je 15. januara proslavio svoj prvi rođendan danas je sa svojim ocem prošao kroz crkveni obred kojim je primio pravoslavnu veru.

Srpski fudbaler dobio je dete u vezi sa dizajnerkom Katarinom Simić, a na krštenju Vuksan je nosio tradicionalno srpsko odelo, narodna nošnja sa šajkačom na glavi. Nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde je pratio otac, odnosno deda jednoipogodišnjeg deteta.

Interesantno je da je za proslavu angažovana Dragica Crnogorčević, koja je pevala pred okupljenim gostima, dok se u jednom trenutku u kadru mogla primetiti zastava Kosova i Metohije na kojoj je pisalo "Nema predaje".

Poslednji put je Vukašin Jovanović igrao u dresu Bordoa u Kupu Francuske protiv Tuluza u meču koji je njegov tim izgubio rezultatom 0:2 na domaćem terenu. Njemu je ugovor istekao na kraju ove sezone, pa je slobodan u izboru nove sredine.

Video: Vukašin Jovanović ide iz karantina u karantin: Spremam se za nastavak sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA