≫ 

Neviđen cirkus u Superligi: Doveli novog trenera, otpustili ga samo tri sata posle promocije!

Možda i najbrži otkaz u istoriji fudbala desio se u Srbiji

  • 11
Dragan Radojicic Printskrin: Youtube / GEM info

Novi superligaš Kolubara iz Lazarevca otpustila je svog novog trenera Dragana Radojičića nakon samo tri sata provedenih na toj funkciji, što je svojevrsni rekord i u ligi kakva je srpska Linglong Superliga, gde se treneri menjaju "kao čarape".

Nakon što je Zoran Milinković napustio klub pošto ge je uveo u najviši rang srpskog fudbala, rekavši da je dobio mnogo unosnije i bolje ponude, uprava kluba iz Lazarevca je munjevito reagovala i na njegovo mesto je postavila Dragana Radojičića iz Crne Gore.

Međutim, samo tri sata nakon promocije, Radojičić je razrešen dužnosti.

Kako saznajemo, nesuđeni trener Lazarevčana nije se slagao sa određenim smernicama koje je dobio od uprave kluba oko pojedinih igrača, rečeno mu je čak i da će njegov asistent raditi bez plate, što je bilo neprihvatljivo po crnogorskog trenera, te je negde oko 20 sati završio priču sa Kolubarom.

Zbog svega, današnja prozivka igrača za start priprema, koaj je trebalo da počne od 11 sati, je otkazana.

Evo šta je Radojičić poručio na zvaničnom predstavljanju, ni sam ne sluteći da će samo tri sata kasnije već imati etiketu "bivši".

- Poklopile su nam se ambicije, već su angažovana pojačanja i želim više od borbe za opstanak. Čovek sam terena, radnik, ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu i debitantskog superligaškoj godini. Slično očekujem i od fudbalera da budu ratnici i razmišljaju o prvom narednom izazovu - reči su Dragana Radojičića kojima se predstavio svima u Lazarevcu, a samo nakon tri sata je dobio otkaz!

Odluku o smeni saopštio je sportski direktor Kolubare Dragiša Urošević.

Kolubara je već angažovala i nekoliko novih fudbalera, pristigli su Dejan Tumbas iz Vranja, Luka Velikić iz Osasune i Nikola Eskić iz Kolubare, dok se očekuje i dolazak Nikole Krstovića na pozajmicu iz Crvene zvezde.

Video: Sumnjiv penal na derbiju za ulazak u Superligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    10. jun 2021 | 13:52

    Šta će Kolubara i slični Seoski Klubovi u Super ligi Srbije pa ovo je liga BG i Okolina.

  • Ivan

    10. jun 2021 | 13:59

    Neozbiljno. Promovisali trenera koji je na konferenciji obecavao kule i gradove a nije dogovorio uslove za svoj strucni stab.

  • Cirkus Kolorado

    10. jun 2021 | 14:04

    Ispašćete vi iz lige, brže nego što ste ušli u nju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA