≫ 

Pari Sen Žermen dočekao igrača koji je bio "viđen u Barseloni": Vajnaldum potpisao!

Holandski napadač je novi igrač "Svetaca"

  • 1
Đorđino Vajnaldum

Foto: AP/Tanjug

Holandski fudbaler Žoržinjo Vajnaldum (30) napustio je Liverpul posle pet sezona i potpisao za Pari Sen Žermen, iako su ga mnogi već bili videli u Barseloni, sa kojom je dugo "flertovao".

Međutim, transfer igrača iz kluba u klub je "živa stvar", Barsa očito nije bila dovoljno uporna i konkretna, PSŽ je kao i svaki prelazni rok imao jake pregovaračke adute, pa je epilog bio baš onakav kakav su i priželjkivali u Parizu - dobili su proverenog ofanzivca.

Pari Sen Žermen je u toku dana i zvanično objavio da je Holanđanin postao novi igrač tog kluba i pojačao ionako moćnu navalu sa Embapeom, Nejmarom, Ikardijem i ostalim Poketinovim adutima.

 

Vajnaldum se odmah obratio navijačima novog kluba:

- Došao sam u jedan od najboljih evropskih klubova... PSŽ je potvrdio taj svoj status poslednjih godina i siguran sam da ćemo zajedno, za naše navijače, uspeti da postignemo još veće uspehe nego do sada - poručio je Vajnaldum.

Holanđanin, kao i njegovi novi saigrači, pred sobom će imati ozbiljan zadatak da poprave utisak iz prethodne sezone kada su ostali bez dva najvažnija prehara koja su ciljali - titule u Francuskoj i u Ligi šampiona.

U međuvremenu, od fudbalera su se na sjajan način oprostili i navijači engleskog kluba. Naime, napravili su video koji se sastoji od najboljih poteza Vajnalduma tokom njegovog igranja u Liverpulu.

Fokus je stavljen na utakmicu protiv Barselone, kada je Žoržinjo Vajnaldum urezao svoje ime u srce svakog navijača Liverpula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA