≫ 

Dva sata posle Eriksena, u Brazilu se srušio fudbaler na utakmici i završio u bolnici

Drama i u Brazilu, sa srećnim krajem

  • 0
brazilski fudbaler

foto: twitter/danielfg

Dok se fudbalski svet molio za zdravlje Kristijana Eriksena koji je uspeo da prebrodi kritično stanje posle onesvešćivanja na terenu, negde u isto vreme, tačnije dva sata posle, slična uznemirujuća drama se odvijala i u Brazilu.

Na utakmici brazilske Serije D između Bangua i Sao Benta, vezni igrač domaćeg tima Kaio Cezar (25) je pao, i onesvestio se, pa je hitno prebačen u bolnicu gde je, srećom, dobio svu potrebnu pomoć i uspeo da se oporavi.

Brazilski mediji pišu da je istog dana pušten kući, nakon što je utvrđeno da su mu sve vitalne funkcije u najboljem redu.

 

Ipak, svi na terenu su, posle onoga što se desilo Eriksonu, bili uznemireni kada se Cezar sručio na travu i nepomičan ostao da leži. Zanimljivo je da se se ova drama odigrala kao i ona na hiljadama kilometara udaljenom "Parkenu", krajem prvog poluvremenu.

Prema navodima brazilskih medija, igrač Bangua je pao u nesvest jer mu je pozlilo, potvrdio je doktor protivničkog tima Kasio Ruskoni za lokalnu televiziju.

U toku večeri oglasio se Cezarov klub i potvrdio da je sa igračem sada sve u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA