≫ 

Premijer liga objavila kalendar za novu sezonu: Već u prvom kolu veliki derbi, prštaće na sve strane

Nećemo mnogo čekati ni na okršaje gradskih rivala iz Liverpula i Mančestera

  • 0
Premijer liga, mančester siti junajted čelsi liverpul totenhem arsenal šalovi, UEFA superliga Foto: Tanjug/AP

Tek što je završena prethodna sezona Premijer lige pre tri nedelje, čelnici takmičenja objavili su ono što čekaju milioni ljudi na ovoj planeti - raspored za iduću sezonu. Ona će početi 14. avgusta, a završiće se u nedelju 22. maja.

Već u prvom kolu imaćemo jedan veliki derbi. U Londonu će se sastati ekipe Totenhema i Mančester sitija, a uz to ćemo ima dva derbija Londona - između Brentforda i Arsenala, odnosno između Čelsija i Kristal Palasa.

Mnogo zanimljivo bi moglo da bude na meču između Mančester junajteda i Lidsa, dok će Liverpul gostovati Noriču, a setimo se da je u sezoni 2018/19 kada su ova dva rivala igrala na "Kerou Roudu" rezultat bio 4:5 za Redse u jednom od najnezaboravnijih mečeva Premijer lige ikada.

Od ostalih duela, u centru pažnje će biti Lester i Vulverhempton, odnosno Everton i Sauthempton. Sve u svemu, čeka nas zanimljivo prvo kolo Premijer lige. Već u drugom nas čeka veliki okršaj Arsenala i Čelsija, a u trećem Liverpula i Čelsija, kao i Mančester sitija i Arsenala.

Prvi derbi Mančestera na programu je 6. novembra na stadionu Junajteda, a Mersisajd je planiran za utorak 30. novembar do 20.45 časova. Kada je reč o meču između Mančester junajteda i Liverpula, što je jedan od najvećih derbija Engleske, on će se igrati 23. oktobra u prvom delu sezone.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Premier League (@premierleague)

RASPORED PRVOG KOLA PREMIJER LIGE

Brentford - Arsenal

Barnli - Brajton

Čelsi - Kristal Palas

Everton - Sauthempton

Lester - Vulverhemtpon

Mančester junajted - Lids

Njukasl - Vest Hem

Norič - Liverpul

Totenhem - Mančester siti

Votford - Aston Vila

Kako su krenuli (pobedom od 3:0 nad Turskom), Italijanima su porasli apetiti i sada žele do samog finala. Večeras (21.00) imaće ozbiljan ispit protiv Švajcarske, koja pritom mora da se „vadi“ za remi s Velsom. Kvota na Azure je 1,75, iks je 3,50, a dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Švajcarska.

Video: Hrvati strastveno navijali za Đokovića, slavili pobedu Srbina na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA