≫ 

Stojković raskinuo ugovor: Partizan se rastao sa vezistom

Fudbaler dobijao priliku kod oba trenera, ali nije uspeo da se nametne, pa je razlaz bio logično rešenje

  • 21
Denis Stojković Foto: MN Press

Uporedo sa radom na angažovanju pojačanja, Partizan se aktivno bavi i aktuelnim igračkim kadrom, koji će ovoga leta biti značajno izmenjen. Tako je posle Slobodana Stanojlovića klub iz Humske prevremeno raskinuo ugovor i sa Denisom Stojkovićem, koji u proteklih godinu dana nije zadovoljio struku i moraće da potraži drugu sredinu.

Možda bi put Partizana i Stojkovića bio drugačiji da je fudbaler zimius prihvatio da ode na pozajmicu, odigra nekoliko meseci u kontinuitetu i vrati se da ravnopravno kokuriše za sastav tima na predstojećim letnjim pripremama.

Umesto toga, Stojković je decidirano odbijao "kaljenje" i odlučio da ostane uz prvi tim, gde je u potpunosti bio u drugom planu, jer su poziciju na krilu popunjavali Takuma Asano, Nemanja Jović, koji je kao izuzetan talenat bio projekat kluba, Lazar Marković, Filip Stevanović, Aleksandar Lutovac, ponekad čak i Miloš Jojić...

Kako se ovoga leta menja tim crno-belih i planirano je da na krilu bude angažovan izuezetno kvalitetan internacionalac, a nije isključeno da dođe i još jedan fudbaler na istom mestu, jasno je da Stojkovića neće biti prostora, te su dve strane odlučile da sporazumno raskinu ugovor.

Denis Stojković Foto: MN Press

Stojković je došao na preporuku bivšeg stručnog štaba, koji ga je poznavao iz mlađih selekcija FSS, ali kako u proteklom priodu ni u jednom klubu nije imao kontinuitet, iako je u Partizanu i kod Sava Miloševića i kod Aleksandra Stanojevića dobio priliku, naprosto nije uspevao da se nametne.

Ostaće upisano da je u redovima crno-belih odigrao samo deset mečeva (jedna asistencija), u kojima je mahom ulazio za klupe za rezervne igrače i to u jesenjem delu sezone, dok je tokom proleća i protokol bio van domašaja za vezistu. Sve su to razlozi za prevremeni raskid ugovora, zbog koga u Humskoj ne brinu, jer je pomenuti Jović već stupio na scenu, tu su još Nikola Terzić, kao i još nekolicina veoma talentovanih momaka iz omladinske škole koji će biti u fokusu kluba u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. jun 2021 | 14:12

    Klasika ni je hteo njihovog menadjera bravo druzes puno srece

  • Pop

    17. jun 2021 | 16:24

    Velika greška, izmislio fudbal za pantica,jovica...

  • Igor Obrenovac

    17. jun 2021 | 14:45

    Važno da Ša Ša Stanoju odgovara propali Pantić. Teško nama sa decom Partizana i ovim trenerom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA