Samo u Meridianu: Poklon 2.000 dinara za klađenje, registruj se

Registruj se i osvoji najjači bonus do sad

  • 7
meridian

Foto: Promo/Meridian

Pauza u klupskom fudbalu ovog leta se definitvno ne oseća!

Sport na izvolte, a u fokusu Evropsko prvenstvo u fudbalu. Naravno, tu je i tenis, bliži nam se Vimbldon, počelo je Evropsko prvenstvo u košarci za žene, a od 23. jula do 8. avgusta očekuju nas i Olimpijske igre u Tokiju.

Dakle, bogata sportska ponuda je pred nama, a tim povodom i bonusi u najboljoj kladionici u regionu su ovoga puta veći nego ikad!

Ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog na meridianbet.rs sajtu, učinite to već danas, jer vas na poklon čeka fantastičan BONUS ZA KLAĐENJE – ČAK 2.000 DINARA!

Bonus preuzmite odmah OVDE.

Ali, ni to nije sve - u toku je i veliko takmičenje broju odigranih tiketa - igrači su u trci za vrednim nagradama, a najboljeg ćeka AUDI A4!

Još jedna dobra vest za ljubitelje fudbala: svakog dana u Meridianu vas čeka EURO SPECIJAL - posetite meridianbet.rs i uverite se zašto je najbolja kladionica u regionu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    18. jun 2021 | 13:30

    Toliko ima sportskih događaja da neće znati šta pre da igraju kako bi iskoristili bonus!

  • RajaGaja

    18. jun 2021 | 12:36

    Pored izuzetne ponude za ovaj trenutak sezone,maksimalnih kvota Meridian uvek prednjaci sa bonusima za novo registrovane,a sad je najinteresantnije takmicenje oko broja uradjenih tiketa sa ciljem osvajanja AUDIA A4,sto nam je svima cilj....

  • Zofa

    18. jun 2021 | 19:01

    Svaki bonus uvek dobro dodje,pogotovu sada kada ima svasta da se igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA