≫ 

Nejmar driblinzima isponižavao tri igrača Perua, pa zaplakao pred kamerama, obratio mu se i Pele

Plesao je Nejmar s lakoćom u meču 2. kola Kopa Amerika

  • 0
Nejmar, Brazil -Peru

Printskrin: Youtube/ OrjentFilmz Two

Fudbaleri Brazila nastavljaju sa sjajnim partijama na Kopa Amerika, a posle Venecuele koju su savladali sa 3:0 u prvom kolu, nova žrtva bio je Peru koji je pretrpeo poraz od 4:0.

Nejmar je ponovo bio "prva violina" tima. Plesao je na terenu i ponovo pokazao kakvu magiju poseduje u nogama.

To su najbolje osetili igrači Perua, sa kojima se u jednoj akciji poigravao i može se slobodno reći da ih je i ponožavao, jer im je proturao loptu kroz noge kako je hteo i toliko ih je izludeo driblinzima, da su ga oštro faulirali i bacili na travu grubim startom.

Nejmar je u 68. minutu postigao i gol za 2:0, čime se dodatno približio večnom rekordu Brazila po broju golova koji drži legendarni Pele, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena.

Brazilski mediji javljaju da se Nejmar rasplakao na konferenciji za medije nakon pitanja o Peleu i rekordu kojem je sve bliži, a suze su mu bile u očima i u izjavi posle meča za TV kamere.

 

- Ove brojke su ništa drugo nego sva radost koju osećam kad igram za Brazil i predstavljam svoju zemlju. U ovom trenutku svi prolazimo kroz težak period, drago mi je da mogu da budem primer za neke ljude. Volim priču koju ispisujem s Brazilom, želim da moja porodica i prijatelji budu ponosni. Nadam se da su svi koji vole ovu igru ponosni na mene jer brojke ne znače puno, bitan je samo ponos koji osećam kad predstavljam Brazil - rekao je uplakani Nejmar.

Nejmarov gol i njegove reči dirnule su i Pelea, koji mu se obratio putem društvenih mreža.

Svaki put kada vidim ovog momka, on se smeje. Nemoguće je ne uzvratiti osmeh. To je zarazno. Ja sam, kao i svi Brazilci, uvek srećan kada ga vidim kako igra fudbal. Danas je napravio još jedan korak ka mom rekordu za reprezentaciju. I navijam za njega da stigne tamo, sa istom radošću kao i kad sam ga video prvi put - reči su koje su posebno ganule Nejmara.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)

 

Argentina je remizirala s Čileom u prvom kolu Kopa Amerika, a večeras (02.00) je čeka duel s tvrdim Urugvajcima. Biće to žestoka borba - kvota na Argentinu je 2,15, na iks 3,10, a na dvojku 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Argentina - Urugvaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA