≫ 

Zvezda pronašla pojačanje u Norveškoj: Trenutno najbolji strelac Elitserije na meti srpskog šampiona

Nastavlja se velika aktivnost crveno-belih na transfer pijaci

  • 5
Ohi Omoižuanfo Foto: Youtube / Printscreen

Crvena zvezda je veoma aktivna ovog leta na transfer pijaci. Iako se pominjalo da bi u klub mogao da dođe Aleksandar Kolarov, ta priča nije blizu realizacije zbog interesovanja Siniše Mihajlovića i Bolonje, ali to ne remeti dalje planove Beograđana, koji bi mogli da dobiju novu "municiju" u špicu.

Naime, pored Aleksandra Prijovića za kojeg već duže vreme postoji interesovanje i koji bi u julu mogao da se priključi Crvenoj zvezdi, prema saznanjima Mozzart Sporta u redove srpskog šampiona mogao bi da dođe Ohi Omoižuanfo iz Moldea. Njemu je 27 godina, a u prošloj sezoni bio je sjajan u Elitseriji.

Ovaj fudbaler poznat je našoj javnosti zbog duela sa Čukaričkim, kada je bio strelac pre dve godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u tekućem šampionatu Norveške postigao je ukupno sedam golova na osam utakmica. U Molde je došao iz Stabeka 2019. godine za nešto više od 1.000.000 evra.

Ugovor mu ističe za šest meseci, što je dobra vest za Zvezdu, zbog koje bi mogli da "spuste" obeštećenje koje bi morali da plate. Omoižuanfo je prošao sve kategorije mlade reprezentacije Norveške i upisao je jedan nastup za seniore.

Dolazak dvojice napadača značio bi i odlazak Milana Pavkova, koji je već četiri godine u klubu. On će se prema nekim navodima mogao uputiti ka Bliskom Istoku, gde će nastaviti dalju karijeru.

Švajcarci večeras (21.00) moraju da pobede Tursku i to što većom gol-razlikom kako bi se dokopali drugog mesta, mada ni treće ne znači da na idu u osminu finala. U svakom slučaju, Turska je u prva dva kola malo pokazala, pa je kec realan, a kvota je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Turska.

Video: Istorijski ugovor za FSS sa Telekomom i Arenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA