≫ 

Kruži lažna vest da Lalatović odlazi iz Radničkog, a on dovodi igrača koji je bio blizu Partizana

Na pojedinim portalima i na društvenim mrežama pojavila se informacija da bi Nišlije mogle da ostanu bez trenera

  • 2
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Nenad Lalatović se nedavno vratio u Radnički iz Niša, uveliko je počeo i prelazni rok i doveo nekoliko pojačanja koja je želeo, a onda se kao grom iz vedra neba pojavila informacija na pojedinim portalima i društvenim mrežama da se ne pojavljuje na treninzima.

Povodom toga, pozvali smo klub da proverimo ovu informaciju, a sa Čaira ističu da to nema veze s istinom.

- Poslednji trening je bio u petak uveče, trener Lalatović je igračima nakon toga dao slobodno i prvi naredni je zakazan za danas u 18.00. Video sam i ja te natpise, ali ne znam šta da vam kažem, sinoć sam se čuo s Lalatovićem, ništa mi nije odavalo utisak da se nešto dešava, čak je i gostovao na dve lokalne televizije. On je i sam rekao da ima opciju da može da ode ako dobije ponudu iz inostranstva koja mu rešava egzistenciju. Tu je u Nišu, situacija je pod kontrolom - rečeno je za Telegraf od strane kluba.

Kako Telegraf saznaje, već za danas spremno je i novo pojačanje! U pitanju je Miljan Škrbić, koji je pre godinu i po dana bio na probi u Partizanu, gde je prošao i deo priprema i odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, ali se na kraju nije izborio za ugovor u Humskoj, iako je tadašnji trener Savo Milošević imao reči hvale za njega.

Miljan Škrbić Miljan Škrbić na treningu Partizana; Foto: FK Partizan

Škrbić je prethodnu sezonu proveo u Zrinjskom iz Mostara, postaće novo pojačanje Nenada Lalatovića, čime se i definitivno stavlja tačka na spekulacije oko njegovog odlaska iz Niša.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    22. jun 2021 | 13:14

    Para nikad dosta ali da resi egziatenciju! Sta da kaze ovaj napaceni narod...

  • ljubitelj loptanja

    22. jun 2021 | 19:05

    Kome je pa potreban ovaj nevaspitani šarlatan, i egzibicionista, s uličarskim vokabularom i manirima!? "Limeni" iz Ratkova, je za dotičnog akademski građanin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA