Mitrović pričao o Nikoli Jokiću: Sve mu je oprošteno, može da propusti i ovo, i sledeće takmičenje!

Napadač Fulama je bio gost na TV Pink

  • 15
Aleksandar Mitrović Printskrin: Youtube/AmiG Show

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović gostovao je u utorak veče u emisiji "Amidži Šou" , i to baš u trenutku kada je selekcija Škotske, protiv koje je as Fulama promašio penal u baražu za EURO, igrala na ovom takmičenju protiv Hrvatske!

Mitrović je tom prilikom govorio o planovima za narednu sezonu, o Nikoli Jokiću, a istovremeno je odgovarao na neka zanimljiva pitanja gledalaca. Za početak, prelazni rok:

- Ima interesovanja, nemam ništa specijalno da otkrijem. Imam još uvek ugovor, ništa ne zavisi od mene. Za desetak dana počinju mi pripreme u Fulamu, tako da sam na to skoncentrisan - rekao je Mitrović koji je komentarisao MVP titulu Nikole Jokića.

- To što je on uradio, nikad niko nije. A tek način na koji je primio to MVP priznanje, kao da je dobio neku nagradu u školi. Što se mene tiče, može da propusti i ovo, i sledeće takmičenje, sve mu je oprošteno. Ono što on radi, kao i Nole, je neverovatno.

Na pitanje da li bi igrao u Partizanu za džabe ili u Zvezdi za pet miliona po sezoni, Mitrović nije imao dilemu kada su u pitanju crno-beli.

Takođe, pričao je o onom penalu koji Feliks Vrih nije svirao nad njim na Mundijalu u Rusiji, a sve to možete pogledati u video snimcima ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    23. jun 2021 | 02:41

    Fudbaleri dali vas je bar malo sramota da davate izjave bar tokom evropskog prvenstva???

  • Zoki

    22. jun 2021 | 23:59

    Ti mu oprastaj.....ja ne.

  • Boske100

    23. jun 2021 | 07:10

    Ako Mitar kaže onda je to tako. Ne brini ni tebi nije oprošteno za penal protiv Škotske! Ti jesi najveći golgeter u istoriji naše reprezentacije, al' to će samo da stoji u nekim knjigama i neće biti ništa waoowww.....jer se to desilo u najmračnijem periodu našeg fudbala, u periodu kada je lakše dobiti sedmicu na lotu nego gledati Srbiju na nekom velikom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA