≫ 

Druga operacija u godinu dana za maleroznog vezistu Partizana, čeka ga nova višemesečna pauza

Ovoga puta će zahvat biti izvršen u Francuskoj...

  • 0
Nikola Lakčević

Foto: MN Press

Iako je pre desetak dana bio na spisku prvotimaca za početak priprema, Nikola Lakčević još nekoliko meseci neće moći da konkuriše za minute u Partizanu, jer ponovo mora na operaciju kolena.

Krilni fudbaler je već otputovao u Francusku, tačnije u Lion, gde će mu čuveni ortoped doktor Bernar, izvršiti zahvat na ukrštenim ligamentima, posle čega će uslediti dugi oporavak.

Lakčeviću će ovo biti druga operacija kolena, pošto ga je ista muka zadesila i u julu 2020. godine, posle povrede koju je zaradio na prvenstvenoj utakmici protiv Spartaka iz Subotice.

Bilo je planirano da krilni napadač i tada izvrši zahvat u inostranstvu, ali je imao tu nesreću da su cela Evropa, pa i Srbija, bili paralisani virusom korona, pa nije imao mogućnost da napusti zemlju.

Umesto toga, operisan je u Beogradu, gde se potom i oporavljao nekoliko meseci, da bi zimus bio priključen pripremama u Turskoj.

Ipak, po povratku u Srbiju ponovo je dobio udarac u isto koleno na jednom od kontrolnih mečeva i sve je krenulo po zlu, jer su počeli da se javljaju problemi, bolovi, da bi na kraju bilo odlučeno da Lakčević mora na novu operaciju, usled čega će sigurno propustiti prvi deo sezone.

Video: Jedan fudbaler Partizana nije došao na pripreme, Stanojević ga otpisao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA