≫ 

Legendarni Limeni održao surov trening posle 10 godina: "Draganeee, ne radiš ono što sam ti rekao"

Jutjuberi su pronašli Stevana Stevanovića, koji im je održao trening i pokazao da je i dalje u formi, ali da i dalje koristi svoje stare metode

  • 3
Limeni Printskrin: Youtube/DJOTAFREESTYLE

"Draganeee, jao ne radiš ono što sam ti rekao" - gotovo da nema osobe u Srbiji, naročito one koja prati fudbal, a da ne pamti ovu rečenicu iz čuvenog snimka trenera Limenog koji je pre više od 10 godina bio izuzetno popularan.

Legendarni trener, Stevan Stevanović, poznatiji po nadimku Limeni, i dalje je aktivan, a sada je održao i jedan trening Jutjuberima koji su sa njim uradili video.

Jedan od najpopularnijih Jutjubera u Srbiji, Nikola Milošević poznat kao "Djotafreestyle", odlučio je da poseti Limenog, koji je njemu i njegovim prijateljima održao trening na terenima OFK Odžaci.

Limeni je prihvatio izazov, pa je pred kamerama pokazao da je i nakon više od decenije posle čuvenog snimka i dalje u formi, a i svoje stare metode i dalje praktikuje.

Pošto je među mladićima koje je trebalo da trenira bio i jedan Dragan, ponovo smo mogli da čujemo ono čuveno "Draganeee, Draganeee prođi", kao i ostale čuvene uzrečice "Jao ne radiš ono što sam ti rekao", "Je*em li ti sunce lebovo" i druge...

Limeni je vikao na momke i bodrio ih da se više trude, da ne stoje, već da ukoliko su besposleni urade neku vežbu poput sklekova koje je i sam demonstrirao i pokazao da mu i godine ne mogu ništa i da je u sjajnoj formi i dalje.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao ovaj interesantan trening:

Video: Partizan dronom snima treninge: Srpski klub uvodi nove tehnologije u rad

Danci su tek u poslednjem kolu osvojili prve bodove i prošli u osminu finala EP, ali zasluženo jer su ostavili dobar utisak. Vels je, s druge strane, iznenađenje, pa je danas (18.00) u podređenom položaju: kvota da Dansku je 1,92, na iks 3,35, a na Vels 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Danska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA