≫ 

"Znamo gde živiš, nemoj slučajno da si potpisao": Užasna poruka sačekala Beniteza ispred kuće

Pojedini navijači Evertona ne žele Španca na klupi voljenog kluba

  • 0
Rafael Benitez Printskrin: Youtube/Sky Sports Retro

Nekadašnji menadžer Liverpula Rafael Benitez blizu je preuzimanja Evertona ovog leta, ali se ta ideja ne sviđa navijačima Karamela koji su mu to jasno dali do znanja!

Naime, besni navijači Evertona su ispred njegove kuće u Liverpulu okačili tranasparent kojim su mu poručilid a ne dolazi u klub, a na njemu je pisalo: "Znamo gde živiš, nemoj slučajno da si potpisao!"

Određena grupa navijača Evertona očigledno ne može da zaboravi to što je Rafa od 2004. do 2010. bio na klupi Liverpula s kojim je 2005. bio prvak Evrope.

S druge strane, vlasnik Evertona Farad Moširi je uveren da to nije nikakva prepreka za dolazak Beniteza u klub i veruje da Španac može da vrati Karamele u Evropu.

Moširi i Benitez su, prema navodima britanskih medija, održali još jedan sastanak tokom vikenda i svi su izgledi da će se Rafa posle epizode u Kini vratiti u Premijer ligu gde je, osim LIverpula, privremeno trenirao Čelsi i bio menadžer Njukasla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA