≫ 

Mihajlović ugrabio kapitalca, Marko Arnautović stiže u Bolonju

Bliži se kraj još jednoj fudbalskoj priči

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Austrija

Foto: Tanjug/AP

Austrijski fudbaler Marko Arnautović nalazi se na putu za Bolonju, gde će potpisati ugovor s ovim klubom, prenosi čuveni sportski novinar Fabricio Romano.

Već neko vreme se priča o potencijalnom transferu ovog fudbalera u Bolonju, i ako su u medijima postojale priče prema kojima je i Crvena zvezda zainteresovana za ovog fudbalera.

Međutim, priča sa Zvezdom je bila kratkog veka, prvenstveno zbog primanja koja ima u Kini, a potom i zbog toga što je napadač iz Austrije još uvek u godinama kada može da igra na vrhunskom nivou, što Superliga Srbije baš i ne može da mu pruži.

Siniša Mihajlović je vrebao šansu i dočekao ju je, poslao je ponudu za Arnautovića i ponudio mu je 3.000.000 evra na godišnjem nivou, dovoljno da privoli Austrijanca da se ponovo vrati u Seriju A.

I ako se Bolonja još uvek nije zvanično oglasila povodom ozvaničenja ovog transfera, Fabricio Romano je na svom Tviter nalogu objavio post u kom kaže da je ovo gotova priča. A dobro je poznato šta znači ime Fabricija Romana u svetu fudbala.

 

Marko Arnautović je dosta pažnje privukao i na Evropskom prvenstvu, psovao je majku Ezdžanu Alioskom na srpskom, potom je odigrao i sjajnu utakmicu protiv Italije, ali njegova reprezentacija je nažalost ispala iz daljeg takmičenja.

Možda posle Bolonje ovaj fudbaler i pristigne u Beograd...

Pokazali su Francuzi u grupi (i pored kiksa s Mađarima) zašto su ih proglasili za prve favorite EURO, i zadržali taj status. Večeras (21.00) rival im je Švajcarska, a i po kvotama se jasno vidi kolika je razlika u kvalitetu: kec je 1,55, iks 3,90, a dvojka 6,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Švajcarska.

Video: Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA