≫ 

Zvezda ubedljivo slavila na svom prvom meču na pripremama: Pogađali Pavkov, Katai, Ivanić i Srnić

Pratite video i tekstualni prenos utakmice crveno-belih na portalu Telegraf Sport...

  • 14

Fudbaleri Dejana Stankovića krenuli su u još jednu takmičarsku sezonu pobedom. Gracer nije predstavljao preteškog rivala, crveno-beli su već na samom startu slomili otpor golovima Ivanića, Kataija i Pavkova, da bi Srnić postavio konačnih - 4:0 (3:0).

ZVEZDA - Gracer AK 4:0 (3:0)

/Ivanić 14, Katai 19p, Pavkov 28, Srnić 60/

Tok utakmice:

KRAJ UTAKMICE: Zvezda je slavila na pripremama u Austriji na otvaranju.

87. minut: Preostalo je još samo nekoliko minuta do kraja utakmice. Zvezda će ostvariti veliku pobedu.

75. minut: Fudbaleri Crvene zvezde diktiraju ritam i deluje da će bez većih problema privesti meč protiv Gracera kraju. Austrijanci nemaju apsolutno nikakvu šansu.

60. minut: GOL, 4-0! Ben je uradio najveći deo posla, probio je po desnoj strani, onda je uputio udarac koji se kretao po gol liniji, a koji je na kraju u mrežu smestio Slavoljub Srnić. Zaslužen pogodak.

55. minut: Auuuu, kakva bomba Kange. I kakva šteta što je ostala samo na prečki! Šutirao je fudbaler Crvene zvezde sa 25 metara, lopta je imala luk i završila je pravo na okviru gola.

51. minut: Gavrić šutira, ali je izblokiran u poslednjem trenutku, tako da Zvezdi ostaju ova tri gola prednosti koje već ima iz prvog poluvremena.

46. minut: Počelo je drugo poluvreme u Austriji, Zvezda je malo "promešala" karte, videćemo kako će to izgledati u drugom delu. 

POLUVREME: Aplauzi navijača Crvene zvezde, koji su prisutni u Austriji. Zvezda ima ogromnih 3:0.

Pogledajte u odvojenoj vesti penal iz kojeg je Crvena zvezda duplirala svoju prednost u Austriji.

42. minut: Bližimo se završetku prvog poluvremena. Crvena zvezda je daleko bolji rival od Gracera i ne bi bilo čudno da bude još golova.

35. minut: Mogla je Zvezda vrlo lako i do četvrtog gola. Pavkov je bio sam kao duh na 14 metara, ali je šutirao pored stative. Možemo reći da je i golman bio savladan.

28. minut: GOL, 3-0! Biće ovo debakl za Gracer. Pavkov je strelac trećeg gola za Zvezdu, došla je lopta do njega na petercu, pucao je iz sve snage, pogodio je prečku, a lopta se onda odbila iza leđa golmana austrijske ekipe.

23. minut: Katai je bio neverovatno blizu da postigne treći gol za Zvezdu na meču. Pokušao je da ukliza na petercu. Sada sudija pokazuje pauzu, zbog izuzetno visokih temperatura.

19. minut: PENAL za Zvezdu! Evo šanse za 2:0... Pavkov je pao u kaznenom prostoru, nije to bio neki preterano jak kontakt, ali dovoljan da sudija pokaže na belu tačku. Katai realizuje jedanaesterac.

14. minut: GOL, 1-0! Vodi Zvezda, a strelac je Mirko Ivanić! Izbio je sam u kaznenom prostoru, otišao je ka centru peterca i potom po zemlji ostavio golmana na krivoj nozi.

10. minut: Za sada smo videli samo jedan pokušaj Milana Pavkova i onaj poništen gol Sanoga, ali ništa više. Mirno se igra.

4. minut: Sanogo je postigao pogodak, ali on neće biti priznat. Kaže glavni arbitar da je on faulirao Gabišera, pa će igra biti nastavljena rezultatom 0:0.

1. minut: Počela je utakmica u Austriji, na stadionu ima i određenog broja gledalaca, a prvi napad ima Gracer AK.

Pre utakmice:

Danas će im protivnik biti ekipa Gracera AK, koja se takmiči u austrijskim nižim ligama i koja će biti potpuno adekvatna da se zagazi u pripreme. Stoga su se crveno-beli odlučili za kombinovani sastav sa Pavkovim napred, dok će se na golu naći Popović.

U odbrani će igrati Rodić, Babić, Pavkov i Gajić, malo povučenije će nastupiti Sanogo i Nikolić, dok će Katai, Ivanić i Falko delovati kao ofanzivni vezni igrači.

Crvena zvezda Foto: Youtube / Printscreen

Video: Naše pojačanje su igrači koji su ostali: Dejan Stanković zadovoljan time što je jezgro tima sačuvano

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA