Konačno je poznato kada FSS dobija novog predsednika

Najpre kreću izbori na svim nivoima, a onda i imenovanje predsednika krajem decembra

  • 4
Stara Pazova, FSS Foto: MN Press

Mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, koje je ostalo upražnjeno posle odlaska Slaviše Kokeze, i dalje je jedna od gorućih tema u srpskom fudbalu!

Lov na pomenutu funkciju praktično je krenuo dan nakon što se Kokeza povukao, a "Sportski žurnal" navodi da je konačno poznato kada će FSS dobiti novog predsednika.

Naime, Izvršni odbor FSS će u septembru raspisati izbore na svim nivoima i da bi oni trebalo da se završe do kraja decembra, te da će Kokezin naslednik biti izabran uoči Nove godine.

U septembru bi trebalo da bude usvojen i novi Statut FSS koji je u obavezi da se ukladi sa statutom UEFA, a koji će usvojiti aktuelna Skupština FSS pre vanrednih izbora.

Inače, nedavno ja napravljeno istraživanje ko je najbolji kandidat za predsednika FSS, a izdvojilo se ime Nebojše Lekovića koji je dobio podršku 47 odsto ispitanika u "trci" sa Nemanjom Vidićem i Rasimom Ljajićem.

>>> Pored meča Vels - Danska, odigranog u subotu, večerašnji (21.00) duel Švedska - Ukrajina je na papiru najneatraktivniji par osmine finala. Šveđani su ostavili sjajan utisak u grupi, Ukrajinci su se provukli… Kvota na Švedsku je 2,50, na iks 3,05, a na Ukrajinu takođe 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švedska - Ukrajina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    29. jun 2021 | 08:51

    i sta meksicka novela se nastavlja.... Kokeza pokrao milone i to stotine zajedno sa direktorom carine i nikom nista.... ko zna koliko je para ukrao od FSS...... sramno sta se radi..... pa gledate li vi evropsko. prvenstvo i koliko su daleko od nas otisli austrijanci. madjari, svajcarci..... ni za 100 godina ih necemo stici

  • Taj sam

    29. jun 2021 | 08:36

    Terzica za predsednika

  • GP

    1. jul 2021 | 13:58

    Kad duh koji lebdi nad Marakanom bude rekao tad ce fudbalski savez dobiti predsednika i samo on zna ko ce da bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA