≫ 

Rikardo stigao u Beograd i zvanično potpisao za Partizan

Fudbaler će većeras biti zvanično promovisan, a potom kreće u Sloveniju, gde će se priključiti ekipi

  • 7
Rikardo Gomeš Rikardo u društvu Miloša Vazure i Ivice Ilieva Foto: partizan.rs

Rečeno-učinjeno, Rikardo Gomeš je jutros rano stigao u Beograd letom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, podvrgao se lekarskim pregledima, a zatim u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure i prvog čoveka sportskog sektora Ivice Ilieva potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Rikardo je, baš kao i u prvom mandatu, zadzužio dres sa brojem 11, koji mu je doneo sreću, ukupno 26 golova u sezoni i unosan transfer u Al Šaržu, od koga je zaradio milionsku sumu.

Napadač sa Zelenortskih ostrva će većeras od 19 časova biti zvanično predstavljen u Humskoj, a potom odmah sa stadiona kreće put Slovenije, gde će se priključiti novim (starim) saigračima.

Podsetimo, Rikardo je u Humsku prvi put stigao leta 2018. godine kao najbolji strelac druge lige Portugalije. Crno-beli su za njegov transfer tada platili obeštećenje od 200.000 evra, dok je sam fudbaler dobio platu od 20.000 evra na mesečnom nivou i potpisao trogodišnji ugovor.

Ipak, ostao je samo sezonu, u kojoj je izjednačio golgeterski učinak Brazilca Leonarda sa 26 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, što mu je omogućilo mnoga interesovanja, a Partizanu mogućnost da u teškom finansijskom trenutku dobro zaradi. Ispostavilo se da je ponuda Al Šarže od 3,5 miliona evra najpogodnija i za napadača i za crno-bele i posao je sklopljen.

Rikardo Gomeš Rikardo i Miloš Vazura Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    29. jun 2021 | 16:11

    Ivkoviću, tebe smatram ozbiljnim sportskim novinarem, Telegraf sport pratim samo zbog tebe, jer znam da ono što ti napišeš 95% se ostvari što se tiče Partizana... Zato te molim da preneseš nezadovoljstvo navijača stanjem i igračkim kadrom u FK Partizan. Otišao Marković, došao Saničanin, Asano pobegao, došao Rikardo, dobro to je ok, ali ako hoćemo da udjemo u evropu i ostanemo u trci za titulu, treba barem još 2,3 igrača da se dovedu za prvu postavu, da budu stvarno pojačanja, veza nam je mnogo spora, po meni bi trebalo dobro krilo tipa Leo, neko u sredini da povuče, poput Žuke, Mede, Evertona.... Neka se ne igraju sa navijačima, vrlo brzo će čuti naše mišljenje, ako se ne pojačaju valjano... Hvala.... ŽIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA i daa mali Živković je lično i porsonalno Roberto Karlos za Miljkona..

  • Fili

    29. jun 2021 | 15:10

    A na kojoj poziciji će igrati kod Obradovića?

  • GP

    29. jun 2021 | 16:19

    Vidi Ivicu srećan kao da našao britvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA