Partizan može da odahne: Natho želi da ostane u Humskoj i naredne sezone

Iskusni vezista je oduševljen Partizanom

  • 13
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

Jedan od najboljih fudbalera Partizana iz prethodne sezone, Bibras Natho rekao je u intervjuu za ruski portal Sport24 da bi voleo da produži ugovor i ostane u Beogradu još neko vreme.

Iskusni vezni fudbaler je u svakom klubu gde je igrao ostavio dubok trag, odigrao je preko 100 utakmica za Rubin, isto toliko je zabeležio i u dresovima CSKA iz Moske, kao i Hapoela iz Tel Aviva.

Na dobrom putu je da i sa Partizanom pređe brojku od 100 utakmica, jer se trenutno nalazi na 73 odigrana meča u "crno-belom-dresu".

Natho je u Partizanu pronašao osveženje u svojoj karijeri, protekle sezone je na 33 utakmice u prvenstvu postigao 12 golova i podelio isto toliko asistencija.

Za ruski portal, Bibras Natho je govorio o Partizanu i želji da produži ugovor s klubom iz Humske koji će mu isteći na leto 2021. godine.

- Osećam se dobro u klubu. Dopadaju mi se tim, saigrači, treneri i ceo stručni štab. Osećam da me ovde poštuju i želim da budem od koristi ekipi. Na kraju sledeće sezone mi ističe ugovor, ali ćemo ga verovatno produžiti -  ističe Natho, a potom se osvrće i na njegovu starosnu dob.

- Mislim da ću moći da na visokom nivou i na velikim brzinama igram bar još dve godine. Trenutno se osećam dobro i igram sa lakoćom - rekao je reprezentativac i kapiten Izraela.

Video: Gnevni Natho pretio da će ubiti Gobeljića: Tokom haosa na terenu zakleo se da će ga ubiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перишић

    29. jun 2021 | 16:13

    Најбољи странац у историји суперлиге свидело се то вама или не.

  • 534

    29. jun 2021 | 15:48

    Mrtva trka između njega i Mustafe. Ko ostane zadnji u Partizanu dobija za stalno rešenje za mesto domara.

  • Hulk

    29. jun 2021 | 15:49

    Postigao 12 golova od čega 11 ipo iz penala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA