"Koktel ljubavi" se sluša i u Partizanu: Saničanin se popeo na stolicu i zapevao veliki hit

Novi igrač crno-belih odlično je prihvaćen od strane ostalih saigrača

  • 4
Siniša Saničanin Foto: Youtube / Printscreen

Fudbaleri Partizana se polako, ali sigurno pripremaju za početak nove sezone. U nju su krenuli remijem na prijateljskom susretu sa slovenačkom Murom (2:2), ali očigledno je da to nije previše poremetilo atmosferu u svlačionici.

Novo pojačanje crno-belih, Siniša Saničanin je kako to običaj nalaže, morao da prođe kroz predstavljanje pred svojim saigračima i da otpeva nešto pred celim timom. Odabrao je popularni hit Nedeljka Bajića-Baje, koji je odjednom postao veoma popularan među sportistima.

Nije oklevao novi fudbaler Partizana, već se popeo na stolicu i zapevao. Kamere su to zabeležile, a interesantno je da je izbor pao baš na pesmu “Koktel ljubavi“.

- Dobar dan svima, ja sam Siniša Saničanin i dolazim iz Prijedora. Pevaću vam pesmu Nedeljka Bajića-Baje, “Kotel ljubavi“ – rekao je Saničanin, što je izazvalo veliko oduševljenje igrača.

Nakon samo nekoliko stihova, priključili su mu se i saigrači, pa je Partizan rešio veselu atmosferu sa priprema da podeli i na zvaničnom sajtu.

Video: Zvezda povela autgolgom Saničanina: Štoper Vojvodine efektno matirao svog golmana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kojot

    29. jun 2021 | 16:43

    To je taj andergraund i pank 😂

  • Jović

    29. jun 2021 | 18:17

    JSD-ovci počinju da pevaju. Ili da ih uči Silvija ili Katarina Grujić. Lepo im rekao Gobeljić pripremamo nešto novo. Veliki poz sa Severa od 👑👑. ☺

  • juzni front

    29. jun 2021 | 16:47

    Pevanje im i ide najbolje od ruke !!!!igre nula!!!! Takva je i uprava pocev od Ilijeva koji je davno podneo ostavku a jos se pita!!!! Klub na ivici ambisa!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA