≫ 

Završeno čudo od stadiona u Srbiji: Kao da ste u Engleskoj, ovo će biti najatraktivnije gostovanje!

Novi dom TSC-a dobio travu i stolice i spremno čeka novu sezonu Superlige

  • 41
FK TSC Stadion, Bačka Topola Foto: FK TSC

Fudbaleri TSC-a dobili su novi dom! Stadion u Bačkoj Topoli dobio je travu i stolice i spremno čeka novu sezonu Superlige!

Srbija je tako dobila najmoderniji novi stadion, a nema sumnje da će svi jedva čekati da vide kakav je doživljaj gledati utakmice sa najmodernijeg stadiona koji će Superliga imati u novoj sezoni.

Biće to najmoderniji stadion u Srbiji, koji će imati solarne panele, toplotne pumpe i biće samoodrživ jer će klub zarađivati od rentiranja lokala, restorana, kao i hotela i spa centra koji će biti u sklopu čitavog kompleksa.

Stadion će imati kapacitet od 4.100 gledalaca, a u Bačkoj Topoli su procenili da je to dovoljno za ovaj klub iz grada u kojem živi oko 14.500 stanovnika.

Čitava investicija košta oko 13 miliona evra, a stadion će podsećati na male engleske stadione, neće imati atletsku stazu i sudeći po fotografijama, gledanje fudbala na ovom stadionu biće prava privilegija i uživanje za sve ljubitelje fudbala u Bačkoj Topoli i sve gostujuće navijače koji budu dolazili na utakmice.

Pošto su tribine potpuno pokrivene, gledaoci će biti zaštićeni i od vremenskih nepogoda tokom mečeva.

TSC novu sezonu počinje 17. jula upravo na svom novom stadionu protiv Novog Pazara. Od večitih rivala će prvi novi stadion u Bačkoj Topoli osetiti Partizan, koji u 14. kolu 23. oktobra gostuje TSC-u. Zvezda će prvi meč na novom stadionu TSC-a imati 15. decembra u poslednjem kolu pred zimsku pauzu. Ukoliko vreme bude loše, imaćemo priliku da na delu vidimo i najmoderniju tehnologiju i grejače koji su instalirani na novom stadionu TSC-a.

Video: TSC ima jedinstvenu travnatu podlogu u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪

    29. jun 2021 | 16:31

    Милина. За пар година кад се буде играо квалитетнији фудбал и кад се стадиони почну попуњавати, врло лако ће проширити капацитет стадиона. Делује ТСЦ јако зрело, за нешто велико. Да ми користимо паметно средства која нама наша држава даје (говорим о свим клубовима), не би гледали како лопта скакуће по земљи, нити би се јурили у блату. Штета што господин Сабо није имао прилику да води своје играче на овом терену, било би то лепо гледати. Брза игра на још бржем терену.

  • Magyar

    29. jun 2021 | 16:41

    Mađari su investirali, da su se naši pitali zgrnuli bi lovu sa strane.

  • Ivo

    29. jun 2021 | 19:20

    Stadion nije neko cudo ali je sasvim pristojan za nase uslove. A sto se tice vas koji pisete da treba veci stadion i da nece imati mesta za sve to je cista glupost. Velike stadione treba da imaju Novi sad,Kragujevac,Nis i jos par gradova,a svi ostali oko 5000 hiljada mesta je sasvim dovoljno za nasu ligu. Cak i kada gostuju Zvezda i Partizan na stadionima u Milanovcu,Surdulici,Lucanima,Banovom brdu i jos tako nekom manjem mestu nikada se nije desilo da nema dovoljno mesta,a stadioni su i manji nego sto ce da bude ovaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA