≫ 

Rikardo promovisan u Humskoj: Vratio sam se klub koji je kao porodica, napadamo sva takmičenja!

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva najavio velike ambicije

  • 9
Rikardo Gomeš, Ivica Iliev Printskrin: Youtube/Partizan Beograd

Rikardo Gomeš je predstavljen u Partizanu u društvu prvog čoveka sportskog sektora Ivice Ilieva, koji je istakao da je on bio glavni cilj crno-belih u ovom prelaznom roku.

Rikardo ističe da se vraća u klub u kojem se oseća kao kod kuće i da ima najviše ambicije u svim takmičenjima.

- Želim da zahvalim predsedniku, Ivici Ilievu i svima u stručnom štabu što mogu da nastavim ovu priču s Partizanom koju sam počeo pre nekoliko godina.

- Došao sam ovde zbog dobrog novog projekta tima, došao sam da se borim za svako takmičenje u kojem učestvujemo da pobedimo. Osećao sam se dobro ovde prvi put kada sam bio, osećao sam se kao u porodici, osećao sam se divno, voleo sam i grad. Od bivših saigrača sam ostao u kontaktu sa Stojkovićem i Zdjelarom, ne stalno, ali povremeno smo razmenjivali poruke - rekao je novinarima Rikardo.

Reč je na konferenciji uzeo i Ivica Iliev, koji je najavio dolazak novog napadača.

- Radimo na novim pojačanjima i očekujemo još jednog igrača sigurno. Mogli ste da pročitate u medijima, radili smo paralelno na još jednom pojačanju, na kraju se iz najbizarnijeg razloga to nije desilo, iako smo to doveli pred svršen čin, zbog alavosti nekih ljudi, jer menadžeri mnogo toga odlučuju danas mnogo toga u fudbalu. Međutim, svima nama je prioritet bio prvi napadač, to je bio Rikardo. Ne želimo da stanemo na tome, radimo na dovođenju još jednog napadača koji bi pravio tandem sa Rikardom - rekao je Iliev.

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA