≫ 

Banjak se spakovao, pozdravio i otišao: Posle samo godinu dana štoper Partizana napustio Humsku

Kamerunac karijeru nastavlja u Kairatu

  • 3
maki banjak Foto: Telegraf.rs

Ekspedicija Partizana od danas je brojčano slabija za jedno ime, Makija Banjaka, koji se u toku prepodneva spakovao, pozdravio sa saigračima i lagano krenuo put Kazahstana, koji će do daljeg biti njegova nova stanica u karijeri.

Kao što je Telegraf prvi objavio, Banjak je dogovorio transfer u Kairat, Partizan je prihvatio obeštećenje od pomenutog kluba u visini od 500.000 evra, pa će Kamerunac uskoro zadužiti dres potencijalnog rivala Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Podsetimo da bolji iz meča Kairat - Makabi ide na crveno-bele u narednoj rundi.

Odlazak Banjaka iz Partizana mogao se naslutiti još i u prolećnom delu sezone, jer Kamerunac nije dobio mnogo prilike kod Stanojevića kao što je to kod njegovog prethodnika Miloševića.

Odigrao je samo tri utakmice tokom celog proleća, odnosno 180 minuta, u kojima je korišćen i kao desni bek (protiv Javora) i kao štoper, što za igrača koji je u mandatu Sava Miloševića apostrifiran kao pojačanje i "juren" za angažovanje godinu dana, jednostavno nije dovoljno.

Razlaz je bio jedina logična opcija.

Banjak se u toku prepodneva spakovao, pre polaska se srdačno pozdravio sa saigračima i krenuo u novu profesionalnu avanturu.

Podsetimo da su crno-beli u međuvremenu vratili napadača Rikarda, koji je odradio prvi trening, i polako ulazi u jači ritam.

maki banjak Foto: Telegraf.rs

Video: Stanojević o pojačanjima: Ne znam šta se desilo s Ngojem! Bilo je sve gotovo, ali ipak ne dolazi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA