≫ 

Savo Milošević "ispalio" Banjalučane, doveo im rezerviste za "generalku", meč momentalno otkazan

Dva tima trebalo je juče da odigraju jaku proveru, međutim srpski trener je odlučio da šansu ukaže rezervistima, što je bilo neprihvatljivo za Borac

  • 10
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Prijateljska fudbalska utakmica između banjalučkog Borca i ljubljanske Olimpije, koja je juče trebalo da se odigra, otkazana je jer je trener slovenačkog tima Savo Milošević na meč doveo rezerviste. Bivši trener Partizana je time, navodno, prekršio dogovor koji su dva kluba imala, a to je da igraju u najjačim sastavima, pa su se Banjalučani jednostavno povukli - utakmica je otkazana.

Ovo je za Borac trebalo da bude "generalka" pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kluža 6. jula, otud su Banjalučani očekivali jaku proveru sa Olimpijom,ali je na krjau nisu dobili, a odlaganje meča je sigunro poremetilo planove trenera Marka Maksimovića.

Ostaje da se vidi da li će prvak BiH u narednim danima uspeti da pronađe adekvatnog rivala za "generalku" uoči dvomeča sa šampionom Rumunije.

Što se tiče Olimpije, duel sa Borcem je trebalo da im bude treći na pripremama, gde su i dalje bez pobede. Najpre su remizirali sa Nefčijem (1:1), a potom su pretrpeli težak poraz od ruske Lokomotive - 1:6.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voda

    30. jun 2021 | 13:04

    Da li je sutnuo flasicu kada su Banjalucani odustali od meca? P.S. Vidi se da je iz penaltizana

  • Jednom

    30. jun 2021 | 12:10

    🙉Uvek🙉

  • Poznata stvar

    30. jun 2021 | 14:14

    Savo i reč ne idu nikako zajedno...Dosta puta smo se uverili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA