≫ 

Stanojević nakon pobede u Sloveniji: Bićemo ljuti ako Jović igra loše, mladi će dobijati šansu

Stanojević je poželeo sreću Makiju Banjaku, koji je napustio redove crno-belih, u nastavku karijere

  • 4
Aleksandar Stanojević Foto: Telegraf

Trener Partizan Aleksandar Stanojević izjavio je nakon pobede njegove ekipe nad Koprom 3:0 da je zadovoljan igrom crno-belih.

- Zadovoljan sam, mislim da je to bilo dosta korektno. Oni su izuzetno fizički jaka ekipa, ovo je bila veoma dobra provera za nas shodno da smo izašli iz jakog treninga, tako da možemo biti zadovoljni.

On je pohalio mladog Marka Milovanovića koji je postigao dva pogotka, a obećao je da će mlađi i u nastavku dobijati đansu.

- Pa jeste, on stalno koristi priliku. On bi i ranije dobio šansu. Sada pojačava rad u teretani i dokazuje se iz utakmice u utakmicu, imao je nezgodu, imao je tu povredu pred kraj prvenstva, ali sada ulazi formu. Mogu. Znate da ja dajem šansu mladu šansu, dobijaće je sigurno. Zavisi, videćemo od priprema. Imamo pet štopera u ovom momentu. Ali, dobijaće sigurno, samo ćemo videti u odnosu na ove utakmice ko će koliko dobijati. Milovanović je odličan bio, a Jovića više i ne komentarišem, on je A reprezentativac i nadam se da će to ostati. To mora da radi, bićemo ljuti ako igra loše. To je normalno, zadovoljan sam.  Moramo da imammo više rešenja. On bi sigurno debitovao i ranije, videli ste kako je radio u Turskoj, dobijaće šansu sigurno.

Stanojević je poželeo sreću Makiju Banjaku, koji je napustio redove crno-belih, u nastavku karijere.

- Banjak je dobio ponudu koja je dobra za njega i klub. On je bio izuzetno profesionalan. Verujem da je ovo dobro za klub kao i za njega, želim mu svu sreću. Banjak je dobar igrač, tako iskreno mislim - zaključio je Stanojević.

Video: Partizan dao gol: Strelac je Marko Milovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    30. jun 2021 | 22:22

    Ljudi nama za ozbiljnu fucu treba barem još dva igrača pored Rikija, ako ode Suma, možda i 3...uvek smo tako blizu, a tako daleko jbt... Uvek nam fali igrač, dva da bude to, to...

  • Cc

    30. jun 2021 | 21:26

    To su mladi igraci treba imati razumevanja malo

  • odlaziiii vise

    30. jun 2021 | 22:55

    Navijaci Partizana te vise ne zele radi izdaje u korist OPAJDARE..razumjes li ti covjece da si izdao partizan , unistavs Sumu oterao si asana a sad kobajagi zelis srecu banjaku kome nisi dao sansu..KO JE IZDAO u korist opajdare..cekamo odgovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA