Nakon dva meseca potrage i deset kandidata, Totenhem konačno doveo novog trenera!

Nakon Vulvsa, nova epizoda u karijeri iskusnog Portugalca

  • 0
Chelsea , Wolverhampton Foto: Tanjug/AP

Još jedna "bomba" odjeknula je u Engleskoj, tačnije u Londonu - portugalski stručnjak Nuno Espirito Santo novi je trener Totenhema!

Ogromne muke je imao Danijel Levi, vlasnik Totenhema, da pronađe novog trenera nakon što je otpustio Žozea Murinja u aprilu ove godine.

Prevelik broj trenerskih imena je "prodefilovao" kroz Totenhem, ali nijedan nije bio ni blizu realizacije. Konačno su pomislili da su pronašli novog trenera u Paulu Fonseki, međutim, odbio ih je kad se sve činilo već gotovim.

Pored njega, Totenhem je bio jako blizu dovođenja Đenara Gatuza, ali se i ovaj Italijan predomislio u poslednjem trenutku.

Konačno, još jedna saga je završena i na mesto trenera je postavljen bivši trener Vulverhemptona - Nuno Espirito Santos.

 

Iskusni Portugalac je prethodne četiri sezone radio u ovom engleskom klubu gde je od njega načinio pravu malu "reprezentaciju Portugala", uspeo je da ih uvede iz Čempionšioa u Premijer ligu, a potom je napravio i najveći uspeh u istoriji kluba.

Dve sezone zaredom je uspevao da završi na sedmoj poziciji što niko ranije nije uradio u ovom klubu, a osim toga je igrao i četvrtfinale Lige Evrope sa ovim klubom, ali je u protekloj sezoni totalno podbacio.

Vulvsi su prošlu sezonu završili na niskom 13. mestu, te je Nuno odlučio da napusti klub.

Totenhem je nešto ranije doveo još jedno pojačanje u stručni štab, reč je o Fabiju Paratićiju, bivšem sportskom direktoru Juventusa, koji je sve najveće zvezde doveo potpuno besplatno u torinski klub.

Dolaze neka nova vremena za "Pevce" iz Londona.

Video: Cela tribina Totenhema izvadila telefone da snimi koreografiju Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA