Uključi se u završnicu evropskog prvenstva - Prvi tiket ti plaća Victory!

Euro ulazi u samu završnicu. Ko će pobediti još uvek je neizvesno

  • 0
Euro 2020 fudbal Engleska - Češka Foto: Tanjug/AP

Euro ulazi u samu završnicu. Čak dva puta se dogodilo da vođstvo od 3:1 ne garantuje pobedu, već najavu eliminacije.

Ko će pobediti još uvek je neizvesno, ali ono što je sigurno jeste da svakom novoregistrovanom igraču kladionica Victory plaća prvi tiket u vrednosti od 100 dinara.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Foto: Promo/Victory

Pored besplatnog tiketa, prati svoj napredak na rang listi i očekuju te sjajne nagrade. A kada odlučiš da deponuješ, Victory ti je spremio čak 150% bonusa na prvu uplatu i poklon stream paket pomoću koga možeš da pratiš evropsko prvenstvo na svim uređajuma.

Foto: Promo/Victory

Na Victory-ju te očekuje ponuda po meri svakog igrača, najveći broj igara i specijala. Pogodi ukupan broj promašenih penala i mnoge nove igre: broj autogolova, ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Teško da je ko mogao da pretpostavi da u četvrtfinalu neće biti svetskih i evropskih šampiona, finalista poslednjeg Mundijala... da će već u osmini finala ispasti reprezentacije Francuske, Portugalije, Nemačke, Hrvatske i Holandije.

Italija se nekako provukla posle produžetka, ali to je već očekivano i više puta viđeno. Englezi gaze sve pred sobom. Nisu primili gol od početka Eura, zato se Ostrvo trese isčekujući titulu.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Francuska - Švajcarska Foto: Tanjug/AP

Španiji niko nije davao velike šanse, a posle dva remija u grupnoj fazi mnogi su ih i definitvno otpisali, a Crvena furija je posle toga postigla na dva meča okruglo 10 golova i sada ih se svi plaše. Belgija još uvek nije ubacila u petu brzinu, a gotovo rutinski je u četvrtfinalu.

Na šampionatu o kojem smo već rekli da je apsolutno sve moguće pravo da sebe kao pobednike 11. jula na Vembliju vide imaju i autsajderi Češka, Danska, Švajcarska i Ukrajina.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Ukrajina - Austrija Foto: Tanjug/AP

Zato je sasvim jasno zašto fudbalska Evropa sa nestrpljenjem očekuje duele 1/4 finala u kojima se sastaju: Švajcarska – Španija, Belgija -Italija, Češka-Danska i Ukrajina - Engleska. Ima nešto na ovom Euru što je ipak zagarantovano. Uzbuđenja i neizvenosti ima na pretek.

Registruj se ovde i uzmi svoj besplatni tiket.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA