≫ 

Rikardo mora na dopunski rad: Trener Partizana spremio video materijal za napadača

Stanojević želi da što pre uigra napadača sa ostatkom tima, jer nema mnogo vremena da prve evropske utakmice

  • 5
Rikardo Gomeš Foto: FK Partizan

Sastavni deo treninga fudbalera Partizana podrazumeva svakodnevna video-analiza, kako grupna, tako individualna u kojoj trener Aleksandar Stanojević igračima objašnjava finese u samom radu, igri, planiranju utakmica...

Kako se Rikardo Gomeš poslednji priključio crno-belima, Stanojević mu posvećuje posebnu pažnju, pa je saradnicima naložio da mu pripreme mečeve napadača iz prvog mandata u Humskoj.

Stanojević će Rikardu u individualnoj analizi pokazati kako želi da se kreće tokom građenja napada, kao i kada se crno-beli brane, šta su mu zadaci i prioriteti na terenu.

- Došao je u dobrom fizičkom stanju, već je počeo sa punim treningom sa ekipom i nadam se da ćemo ga pripremiti za bar pola časa na meču protiv Krakovije. Pripremili smo i video-materijal, gde ćemo mu objasniti kako da se kreće u određenim situacijama na utakmicama, šta tražimo od njega kada napadamo i kada se branimo. Transformisaćemo se u igri, ali da baš sve ne otkrivamo - moglo se čuti od Aleksandra Stanojevića u razgovoru sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim na jutarnjem treningu.

Poenta svega je, naravno, da Rikardo što pre "pohvata konce" igre tima, jer se tek početkom sedmice priključio i naporno radi kako bi sustigao saigrače.

Video: Stanojević otkrio detalje o Rikardu: Hteo sam ga još u Arabiji, ali sad tada odustao zbog Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    2. jul 2021 | 13:53

    VUČELIĆU, VAZURA i ILIJEV, gde su vam pojačanja, koje ste obećali navijačima Partizana. Bliže se utakmice a vi ste još u MRAKU. Sram vas bilo, neznalice jedne.

  • Ixa

    2. jul 2021 | 14:20

    Ima ti da se naigras zajedno sa Sumom ali ne klupi domina i karti.

  • Dorcolci

    2. jul 2021 | 14:24

    Jako pojacanje (dzaba). I da je , jedna lasta ne cini proljece. Nama trebaju jos tri - cetiri dobra ali dobra igraca koja cine razliku u igri. Ovo sad nista ne valja, u rangu CUKARICKOG !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA