Ajaks stavio tačku na spekulacije: "Tadić nije na prodaju, apsolutno nema šanse da napusti klub!"

Holanđani ljuti što se oko njihovog kapitena povela tolika zbrka

  • 0
Dušan Tadić Ajaks Ajax Foto: Profimedia/Gerrit van Keulen/AFP

Italijanski novinari su napravili omanju zbrku kada su objavili da bi kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić mogao da nastavi karijeru na Apeninskom poluostrvu. Već su svi počeli da ga zamišljaju u dresu Milana, mediji su počeli da barataju cifre koje bi srpski fudbaler primao u klubu, ali je to njegov sadašnji tim maksimalno razbesnelo.

Sportski direktor holandskog kluba, Mark Overmars se oglasio za medije porukom kojom objašnjava da se Tadić definitivno neće seliti ove sezone.

Dušan Tadić nije na prodaju. Apsolutno nema šanse da napusti klub. On ostaje u Ajaksu, jer nam je Dušan više nego ključni igrač – objasnio je Overmars.

Srpski igrač sa Ajaksom ima ugovor do 2023. godine. Koliko znači timu iz Amsterdama, govori i podatak da je na 149 utakmice postigao 76 golova i 70 asistencije.

Ajaks je od Tadićevog transfera mogao da zaradi zaista veliku količinu novca, ali prema navodima Overmarsa, od toga neće biti ništa, jer Holanđani nemaju nameru da ga prodaju.

Video: Novi Partizanov biser posle 2 gola najavljuje da će nadmašiti drugog miljenika Grobara iz Smedereva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA